Brindem amb Freixenet per cinquanta anys d’èxits!

El Club Esportiu Noia celebra el sopar de final de temporada amb unes 180 persones a les Caves Freixenet

Membres del primer equip, del club, socis i aficionats van assistir a l’acte que enceta la commemoració del cinquantè aniversari del patrocini de Freixenet

Les Caves Freixenet van acollir divendres 30 de juny el sopar final de temporada del Club Esportiu Noia, en un acte que va servir d’homenatge als 50 anys del patrocini de l’empresa líder del sector del Cava al club sadurninenc.

El sopar va comptar amb la presència de Pedro Ferrer i Thomas Scholl, CEO i CFO del Grup Freixenet, respectivament, que es van mostrar orgullosos de poder donar suport a l’entitat i a l’hoquei patins durant mig segle d’història. També hi van assistir Pere Vernet, alcalde de Sant Sadurní i Arantza Molina, regidora d’Esports del nou consistori.

Noia i Freixenet, cinquanta anys d’història compartida

El Club de Sant Sadurní ha estat sempre fortament lligat al seu poble, donant molta importància al treball de l’hoquei Base, formant jugadors i persones en els valors de l’esport. De la pedrera negre i vermella n’han sorgit grans jugadors de nivell mundial, campions de les màximes competicions tant en clubs com seleccions.

Arran d’aquesta vinculació amb el territori va néixer la relació amb Freixenet. L’empresa més gran del sector del Cava i de Sant Sadurní dona suport al CE Noia des de 1973, complint enguany els cinquanta anys. Aquest històric patrocini és, per tant, el més longeu de la història de l’hoquei patins, i alhora es converteix en una de les apostes més fidels de l’esport estatal.

Fotos: Freixenet

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com