Caldrà allargar la sèrie a l’Ateneu

DEPORTIVO LICEO | 5-2 |DEPORTIVO LICEO

(Global: 2-0)

Els de Sant Sadurní no poden capgirar el factor pista confien el l’Olímpic per forçar el cinquè partit

El partit ha començat molt intens i quan només havien passat 5 minuts l’electrònic ja reflectia un 2-1 amb dues dianes de Dava Torres pels locals i de Jordi Bargalló pels visitants.

El Noia Freixenet ha canviat tàcticament per baixar les revolucions del partit i incomodar el Liceo sobre el parquet. Tot i així, l’equip gallec ha trobat el tercer mitjançant Roberto di Benedetto, que s’ha quedat tot sol davant Blai Roca per deixar el 3-1 al descans.

La segona meitat ha començat molt favorable al Noia Freixenet que ha retallat distàncies amb un gol de Roc Pujadas, que ha aixecat i picat davant Carles Grau després d’una assistència de Toni Salvadó al contraatac.

El Deportivo Liceo s’imposa en el tram final

Els de Juan Copa han adormit el partit i ha esperat que el Noia Freixenet cometés la 10a falta per anotar el 4-2 quan faltaven poc més de 5 minuts pel final. Els de la Capital del Cava han buscat retallar distàncies, però han topat amb Grau molt inspirat i han encaixat el definitiu 5-2 obra de Maxi Oruste a tres minuts pel final.

La derrota trasllada la sèrie de semifinals a Sant Sadurní amb un 2-0 favorable als gallecs. El primer partit es disputarà el divendres 3 de juny a l’Olíimpic de l’Ateneu.

La Fitxa:

DEPORTIVO LICEO: Carles Grau, Dava Torres, Marc Grau, Àlex Rodríguez, i Roberto di Benedetto -cinc inicial- Maxi Oruste, Jordi Burgaya, César Carballeira i Jordi Adroher

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Àleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Xavi Costa, Adrià Ballart i Àlez Joseph.

GOLS: 1-0 Torres (3), 1-1 Bargalló (5), 2-1 Torres (6), 3-1 di Benedetto (20), 3-2 Roca Pujadas (26), 4-2 Adroher (43 fd) i 5-2 Oruste (46).

ÀRBITRES: Miguel Díaz i Luis Mier. Han assenyalat 6 faltes als locals i 11 als visitants. Targeta blava a Marc Grau (Liceo).