Campanada per començar l’any amb bon peu

DEPORTIVO LICEO |3-4| NOIA FREIXENET

El Noia Freixenet comença el 2020 guanyant on ningú ho havia fet aquesta temporada

Gran partit dels homes de Pere Varias que s’han emportat els tres punts de la complicada pista del Liceo, on cap equip havia estat capaç de sumar en el que portem de temporada.

Tot i el bon partit del Noia Freixenet, ha estat el Deportivo Liceo qui s’ha avançat mitjançant l’argentí Maxi Oruste, que ha superat Martí Zapater amb una falta directa al minut 10. Els de la Capital del Cava haurien pogut empatar a cinc minuts pel descans, però Xavi Costa no ha pogut superar Carles Grau des del punt de penal.

Remuntada a la segona part amb Aragonès i Zapater com a protagonistes

A la represa, Sergi Aragonès ha decantat el partit pels interessos sadurninencs: al ’30 ha tret les teranyines de l’escaire de la porteria local amb un gran llançament de penal i, tres minuts més tard, ha sorprès novament Grau amb un llançament creuat que s’ha escolat entre les guardes del porter català del Liceo.

Els dos equips han seguit atacant sense complexos i Zapater ha hagut d’intervenir al 37 aturant un penal a Dava Torres per mantenir l’avantatge a l’electrònic. Aragonès no ha pogut ampliar distàncies poc després amb la falta directa acumulativa dels gallecs i Roberto Di Benedetto ha aconseguit empatar amb un llançament des de mitja pista que ha sorprès la defensa cavista. Però el Noia Freixenet estava disposat a donar la sorpresa a Riazor i a manca de vuit minuts, quan més collava el Liceo, Aleix Esteller ha tornat a posar per davant el seu equip aprofitant una assistència d’Aragonès.

Al 42 Oruste no ha pogut superar un sòlid Zapater en l’execució d’una directa i dos minuts després el jove Pol Manrubia ha executat magistralment una excel·lent assistència d’Aragonès fent emmudir el Pazo dos Deportes de Riazor amb un dels que segurament serà dels millors gols de la jornada.

Amb el 2-4 a cinc minuts del final, el Noia Freixenet tenia la gesta a tocar però ha hagut de defensar-se amb ungles i dents d’un Liceo que es resistia a deixar escapar els primers punts de la temporada a casa. A poc més d’un minut pel final, Roberto Di Benedetto retallava distàncies però Zapater, que amb juntament amb Aragonès han estat les figures del partit, s’ha aplicat a fons per evitar l’empat i confirmar la sorpresa amb el clàxon final.

El Noia Freixenet comença amb bon peu el 2020 i es manté tercer classificat retallant tres punts al Deportivo Liceo, que ara és segon a tres punts del Barça, líder en solitari de l’Ok Lliga a falta que es disputi el partit ajornat que ha d’enfrontar-los entre ells. El proper compromís dels sadurninencs serà a l’Olímpic de l’Ateneu el proper diumenge 12 de gener on rebrà la visita del Garatge Plana Girona.

DEPORTIVO LICEO: Carles Grau, Bruno Di Benedetto, Dava Torres, Fabricio Ciocale i Roberto Di Benedetto -cinc inicial- Facundo Bridge, Maxi Oruste, Marc Grau i Franco Platero.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Pol Manrubia, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Jordi Ferrer i Xavi Costa

GOLS: 1-0 Oruste (10), 1-1 Aragonès (30 penal), 1-2 Aragonès (33), 2-2 R. Di Benedetto (38), 2-3 Esteller (41), 2-4 Manrubia (44) i 3-4 R. Di Benedetto (48).

ÀRBITRES: Rubén Fernández i E. Manuel Díaz. Han assenyalat 10 faltes al Liceo i 11 al Noia. No han mostrat targetes.