CAMPIONS!!!

L’Infantil A del Noia Freixenet s’ha proclamat campió dels Campionats de Catalunya al guanyar 3-5 al FC Barcelona. L’equip entrenat per David Carrasco ha guanyat els cinc partits que ha disputat a Flix al llarg d’aquest cap de setmana.

Amb el suport de més d’un centenar de seguidors de la Capital del Cava, el Noia Freixenet s’ha fet gran davant d’un dels equips més destacats del país i ha aconseguit avançar-se al marcador, amb gols de Martí Gabarró (minut 2) i Pere Urpí (minut 3). Al cap de set minuts el Barça ha aconseguit retallar distàncies però Sergi Garcia n’ha tingut prou amb poc més de quatre minuts per fer l’1-4.

I la superioritat del Noia Freixenet ha continuat només començar la segona part. Als 30 segons Martí Gabarró començava a aplanar el camí cap al títol (1-4), però el conjunt sadurninenc s’ha trobat amb un Barça que tenia ganes de lluita i que ha aconseguit arribar als 10 últims minuts de partit marcant el 3-4.

El cinquè i definitiu gol del Noia Freixenet l’ha fet, de falta directa, Martí Gabarró:

D’aquí a dues setmanes el Noia Freixenet disputarà els Campionats d’Espanya a Oviedo.