Continua el malefici a l’Onze de Setembre

|ICG SOFTWARE LLEIDA 6-3 NOIA FREIXENET|

El Noia Freixenet ha vist trencada la ratxa d’imbatibilitat a l’Ok Lliga i ha caigut a l’Onze de Setembre de Lleida, la seva pista maleïda.

Tot i que els sadurninencs s’han avançat al minut cinc amb un gol de Sergi Llorca,  els locals han capgirat el marcador amb dianes dels germans Di Benedetto, primer Bruno i després Roberto, que ha transformat un rigorós penal pels locals. Al ’12 Andreu Tomàs ha ampliat les distàncies a l’electrònic amb el 3-1.

El temps corria al cronòmetre del pavelló lleidatà i els de Pere Varias seguien buscant un gol que els posés de nou en la lluita pel partit. Aquest ha arribat al 21, amb un llançament de Sergi Aragonès a la mitja-volta que s’ha escolat per l’escaire de la porteria de Lluís Tomàs i ha suposat el 3-2 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa el Noia Freixenet no ha pogut capgirar l’electrònic, i el Lleida ha ampliat les distàncies amb gols de Jordi Creus (39) i A. Tomàs (41), fent lluir un 5-2 molt favorable pels locals. Arnau Xaus ha donat esperances als sadurninencs anotant el 5-3 a manca de poc més de quatre minuts pel final, però César Candanedo ha fet el definitiu 6-3 a manca de 44 segons. Dario Giménez hauria pogut fer el setè a l’últim sospir, però Martí Zapater ha aturat el seu llançament de falta directa.

Els de la Capital del Cava marxen amb les mans buides de la Terra Ferma, tot i que mantenen la quarta posició a l’Ok Lliga dos punts per sobre del Girona HC. El proper compromís dels negre i vermell és aquest dissabte a l’Olímpic de l’Ateneu, on rebrà la visita del CP Voltregà.

ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomás, Bruno Di Benedetto, Joan Cañellas, Dario Giménez i Roberto Di Benedetto -cinc inicial- Jordi Creus, César Candaned i Jaime “Deri” Mataix.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Nil Roca i Sergi Llorca -cinc inicial- Sergi Aragonès, Humberto Mendes, Martí Casas i Arnau Xaus.

GOLS: 0-1 Llorca (5), 1-1 B. Di Benedetto (9), 2-1 R. Di Benedetto (11 penal), 3-1 A. Tomàs (12), 3-2 Aragonès (21), 4-2 Creus (39), 5-2 A. Tomàs (41) i 6-3 Candanedo (49).

ÀRBITRES: Óscar Valverde i Iván González. Han assenyalat 9 faltes al Lleida i 10 al Noia Freixenet. No han mostrat targetes.