Cop d’autoritat del Noia Freixenet a l’Ateneu

CE NOIA FREIXENET 8-1 IGUALADA RIGAT HC

Els de Sant Sadurní s’exhibeixen a casa davant un rival directe i escalen fins a la tercera posició

El Noia Freixenet ha golejat l’Igualada Rigat a l’Olímpic de l’Ateneu en un gran partit, on tot i les baixes d’Aleix Esteller a la pista i Pere Varias a la banqueta, no han donat cap opció als arlequinats.

Tot i això el partit s’hauria pogut complicar des del primer minut per una targeta blava a Xavi Costa, però Blai Roca ha tranquil·litzat tothom aturant l’execució d’Uri Llenas. El Noia Freixenet ha superat la inferioritat numèrica i s’ha refet d’aquest ensurt inicial amb un gol d’Eloi Mitjans, que ha superat Guillem Torrents amb un llançament des de fora l’àrea. Al minut 17 una nova blava de Costa ha donat l’oportunitat a l’Igualada per empatar el partit, però Blai Roca ha tornat a aparèixer en aquest cas davant de Roger Bars per aturar la falta directa.

Només tres minuts després els igualadins han comès la desena falta. Martí Gabarró no ha desaprofitat la directa per posar el 2-0, i tot seguit, Jordi Bargalló ha culminat un contraatac amb rematant una assistència de Mitjans per fer el tercer. Just abans del descans, després de fallar una directa per banda, Bargalló ha recuperat una bola en defensa i ha creuat tota la pista per batre novament Torrents i col·locar el còmode 4-0 amb el que s’ha arribat al descans.

Un Noia Freixenet letal a la segona part

A la represa el conjunt de la Capital del Cava ha continuat dominant el partit i només ha necessitat tres minuts per ampliar distàncies. L’encarregat d’anotar el cinquè ha estat Kyllian Gil, que ha elevat la bola i s’ha inventat una rematada de fantasia per superar Torrents i fer aixecar els aficionats de l’Olímpic que avui han gaudit d’allò més amb el joc de l’equip. Gabarró ha transformat el 6-0 al 34, aprofitant un power play per una blava a Tety Vives.

Al 36 Marc Carol ha retallat distàncies, però la reacció cavista ha estat immediata i Gabarró, novament de falta directa, ha signat el seu hat-trick particular per fer el 7-1. A les acaballes del partit, Esteva ha donat entrada al porter Jan Marimón i el jove Guillem Monserrat, qui s’ha encarregat d’arrodonir el mambo anotant el vuitè de falta directa a cinc minuts pel final.

Desenllaç feliç per al Noia Freixenet en una nit trista pel món de l’hoquei patins per la pèrdua del jugador del Recam Làser Caldes, Alexandre Acsensi, en un malaurat accident de trànsit. Abans de començar el partit s’ha guardat un sentit minut de silenci i el duel de dimarts a la Torre Roja ha quedat ajornat. El següent compromís dels sadurninencs serà dissabte 10 de desembre a l’Olímpic de l’Ateneu amb la visita del Digittecnic CP Vilafranca Capital del Vi en el recuperat i esperat derbi de l’Alt Penedès.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Xavi Costa, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Kyllian Gil, Martí Gabarró, Adrià Ballart, Jan Marimón i Guillem Monserrat.

IGUALADA RIGAT HC: Guillem Torrents, Oriol Llenas, Tety Vives, Roger Bars i Marc Carol -cinc inicial- Nil Cervera, Bernat Yeste, Aleix Marimón i Mats Zilken.

GOLS: 1-0 Mitjans (8), 2-0 Gabarró (20 fd), 3-0 Bargalló (21), 4-0 Bargalló (24), 5-0 K. Gil (27). 6-0 Gabarró (34) 6-1 Carol (36) 7-1 Gabarró (36 fd) i 8-1 Monserrat (44 fd).

ÀRBITRES: Raúl Burgos i David Calonge. Han assenyalat 13 faltes als locals i 16 als visitants. Targeta blava per Costa (x2) del Noia i Cervera, Vives i Marimón de l’Igualada.