L’Ateneu Agrícola acollirà el primer debat de campanya

Divendres 8 de maig a les vuit del vespre. Aquest és el dia escollit per celebrar el primer debat de campanya de cara a les eleccions municipals del 24 de maig a Sant Sadurní d’Anoia.

Agafant el relleu del debat organitzat ara fa quatre anys, i d’acord amb les sis candidatures que es presentaran als comicis, l’Ateneu Agrícola ha organitzat un debat on els protagonistes seran els joves que es presentin a cadascuna de les llistes.

El debat es dividirà en tres blocs i, els dos primers, abordaran les polítiques culturals i esportives a impulsar durant el proper mandat. El tercer bloc, de política general, servirà per exposar l’eix nacional i social de cada formació. L’acte acabarà amb un torn de preguntes per part dels assistents.

Els participants seran:

Cartell del Debat

Cartell del Debat

– Laura Salvador (CiU)

– Josep Perea (PSC)

– Ot Romagosa (ERC)

– David Blanco (PP)

– Daniel González (ICV)

– Carlota Carbó (CUP)

Organitzat per l’Ateneu Agrícola, el debat tindrà lloc a la sala del teatre d’aquesta entitat centenària i comptarà amb la col·laboració de La Còmplice, dedicada a la comunicació professional.

 

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com