Debut immillorable a la Champions: victòria i liderat

GAMMA INNOVATION SARZANA 3-4 CE NOIA FREIXENET

El Noia Freixenet es col·loca líder del grup B sumant els tres punts en un partit molt disputat a la pista del Sarzana

Els de Sant Sadurní són els primers líders del seu grup de la Lliga de Campions després de superar el Sarzana italià a domicili i que el Porto, marcat per les baixes, no hagi pogut passar de l’empat a casa davant el Trissino.

A la pista del Vecchio Mercato el Noia Freixenet ha hagut de fer mans i mànigues per superar els italians. A la primera meitat els cavistes s’han avançat gràcies a una canonada des de pista pròpia de Jordi Bargalló al minut 9, però Blai Roca ha hagut de treballar de valent per poder mantenir l’avantatge a l’electrònic. El porter d’Arenys ha aturat un penal i dues faltes directes, desesperant als jugadors de l’equip local.

Per la banda sadurninenca, Martí Gabarró i Eloi Mitjans tampoc han estat capaços de superar Simone Corona amb els seus llançaments de directa, arribant al descans del partit amb el 0-1.

A la segona part el Noia Freixenet ha sortit més encertat a la pista i quan només havien passat cinc minuts, un doblet d’Adrià Ballart amb 60 segons de diferència, col·locava als de Pere Varias amb el que semblava un còmode 0-3 que encarrilava el partit.

El Sarzana no abaixa els braços i lluita per l’empat

Empès per la sorollosa l’afició local, l’equip que entrena Paolo De Rinaldis no s’ha rendit i només quatre minuts més tard Facundo Ortiz ha emulat Ballart i amb dos gols consecutius (el segon de falta directa) ha retallat distàncies fins al 2-3, fent trontollar la victòria dels catalans. Al 46 el capità Aleix Esteller ha tornat a ampliar distàncies, però a l’últim minut de partit Sergio Festa ha tornat a retallar. Amb el 3-4 De Rinaldis ha retirat el porter Corona i ha atacat el que quedava de partit amb un home més de pista, però afortunadament pels interessos sadurninencs, no ha pogut fer valdre la superioritat numèrica per empatar.

Amb el 3-4 al final dels 50 minuts el Noia Freixenet s’ha emportat tres punts importants per començar amb bon peu aquesta fase de grups. L’equip arribarà demà al migdia a Sant Sadurní i ja es li tocarà pensar en el retorn a a la competició domèstica a l’Olímpic de l’Ateneu, on rebrà la visita del Solideo PHC Sant Cugat, el diumenge 29 a les 4 de la tarda.

La Fitxa:

GAMMA INNOVATION SARZANA: Simone Corona, Sergio Festa, Jernonimo Garcia, Davide Borsi, i Facundo Ortiz -cinc inicial- Andrea Perroni i Francesco De Rinaldis

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Xavi Costa, Toni Salvadó i Jordi Bargalló -cinc inicial- Martí Gabarró, Adrià Ballart, Eloi Mitjans i Kylian Gil.

GOLS: 0-1 Bargalló (9), 0-2 Ballart (30), 0-3 Ballart (31), 1-3 Ortiz (35), 2-3 Ortiz (36 fd), 2-4 Esteller (46) i 3-4 Festa (49).

ÀRBITRES: Joaquin Pinto i Porfirio Fernandez (Portugal). Han assenyalat 8 faltes als locals i 14 als visitants. Targeta blava per Garcia, Perroni (Sarzana), Gabarró i Costa (Noia).