Debut sense punts a Torrelavit

CE NOIA FREIXENET |3-5| LLEIDA LLISTA BLAVA

Tot i capgirar el marcador a la segona meitat, el Noia Freixenet no ha pogut sumar en la seva estrena com a local a l’Ok Lliga

Els de Sant Sadurní han marxat amb les mans buides del Municipal de Torrelavit després de caure davant el Lleida Llista en un partit marcat novament per l’encert desigual d’uns i altres a les faltes directes.

El Noia Freixenet ha portat la iniciativa en una primera part sense gols on ha estat lleugerament superior al seu rival però no han gaudit d’ocasions clares per avançar-se en el marcador.

Els gols s’han fet esperar fins la represa. Quan corria el minut 28 i poc després que Xus Fernández salvés un u contra u d’Oriol Vives, el Lleida s’ha avançat amb un penal transformat pel veterà Andreu Tomás.

Tres minuts més tard, el Noia Freixenet ha tingut una ocasió per igualar l’electrònic amb la 10a falta dels visitants, però Roc Pujadas no ha pogut superar a Martí Serra en l’execució de la directa.

Costa i Ballart capgiren el marcador

Al 35 Xus Fernández s’ha tornat a lluir davant l’ex-jugador del Noia Freixenet Jepi Selva, que l’ha encarat tot sol i, poc després, Xavi Costa ha desviat un llançament llunyà de Pol Manrubia per pujar l’1-1 al marcador.

Al 38 Adrià Ballart no ha pogut transformar una directa per targeta blava a Vives, però ell mateix ha aprofitat el Power Play per fer el 2-1 enviant al fons de la xarxa una assistència de Manrubia.

Sense temps per assaborir la remuntada, els de Ferran López han vist com Tomás ha empatat amb una falta directa molt rigorosa i Selva ha tornat a posar per davant els de la Terra Ferma aprofitant el refús en el llançament d’una altra directa per compliment del primer cicle de faltes dels locals.

La sort a les faltes directes segueix donant l’esquena als sadurninencs (Eva Pedrola)

Al 43 novament Selva feia el 2-4 encarant tot sol Xus Fernández i un minut més tard Costa posava els de la Capital del Cava dins el partit transformant un llançament de penal. Però, a manca de quatre minuts pel final i amb els negre i vermells bolcats en l’atac, Vives col·locava un inabastable 3-5 al marcador. A 30 segons pel final, Marnrubia hauria pogut ajustar una mica més el resultat, però no ha pogut transformar una falta directa per compliment del segon cicle dels llistats.

Segona derrota dels cavistes en aquest inici d’una Ok Lliga que segueix el seu curs i el proper compromís passa per Les Comes el proper dissabte 10 d’octubre, on espera l’Igualada Rigat en la tercera jornada del campionat.

La Fitxa:

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Roc Pujadas i Adrià Ballart.

LLEIDA LLISTA BLAVA: Martí Serra, Bruno Di Benedetto, Joan Cañellas, Oriol Vives i Andreu Tomás -cinc inicial- Jepi Selva, Alex Joseph i Sergi Folguera

GOLS: 0-1 Tomás (28 pen.), 1-1 Costa (36), 2-1 Ballart (39), 2-2 Tomás (40 fd), 2-3 Selva (41), 2-4 Selva (43), 3-4 Costa (45 pen.) i 3-5 Vives (45).

ÀRBITRES: Raúl Burgos i Joan Nicolás. Han assenyalat 12 faltes al Noia i 15 al Lleida. Targeta blava per Ferran López (Noia) i Vives (Lleida).