Derrota a la pista del Líder

|HC LICEO 4-2 NOIA FREIXENET|

Tot i fer un bon partit, els de la Capital del Cava no han pogut sumar en el seu desplaçament a terres gallegues.

La primera part ha començat molt malament pels interessos sadurninencs. Al primer minut de joc han vist com el Liceo s’avançava des del punt de penal mitjançant Edu Lamas i, poc després, Dava Torres augmentava distàncies a l’electrònic i situava el 2-0 quan tot just s’havia arribat al minut quatre.

Per la seva banda, el Noia Freixenet, amb la baixa d’última hora d’Humberto Mendes, s’ha acostat a la porteria de Xavier Malián però no ha estat capaç de transformar les seves ocasions. Per contra, el Liceo ha estat més encertat i al minut 11 Marc Coy ha fet el 3-0. Una targeta blava per Sergi Miras al minut 18 ha suposat una ocasió per Martí Casas que no ha pogut batre Malián i el marcador no s’ha mogut més en el que quedava de període.

La represa tampoc ha començat gens favorable als de Sant Sadurní que al ’26 han comès la desena falta d’equip i Dava Torres ha batut Martí Zapater per fer pujar el quart gol dels locals.

Un minut d’or dóna esperances als sadurninencs

Però el Noia Freixenet no ha abaixat els braços i ha aconseguit retallar distàncies amb dos gols consecutius al ’33 i ’34. Primer ha estat Martí Casas, que ha aprofitat la falta directa per compliment del primer cicle del Liceo per superar Malián amb un fort llançament i just després Nil Roca ha fet pujar el 4-2 a l’electrònic de Riazor.

Només dos minuts després, Casas hauria pogut posar el seu equip a només un gol de distància, però Malián li ha aturat un nou llançament de falta directa. Els sadurninencs han estat dins el partit, però la renta de dos gols ha estat suficient pels de Juan Copa per arribar al final del partit i quedar-se els tres punts que hi havia en joc.

L’exigent calendari del Noia Freixenet aquest gener continua i ara ja espera al Reus Deportiu, tercer classificat de l’Ok Lliga que visitarà l’Olímpic de l’Ateneu el proper diumenge a les 13:00h. Aquest partit es podrà veure pel canal Esport 3 de Televisió de Catalunya.

HC LICEO: Xavi Malián, Josep Lamas, César Carballeira, Edu Lamas i Dava Torres -cinc inicial- Sergio Miras, Carlo Di Benedetto i Marc Coy.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Nil Roca, Sergi Llorca -cinc inicial- Arnau Xaus, Martí Casas i Sergi Aragonès.

GOLS: 1-0 E. Lamas (‘1), 2-0 Torres (‘4 penal), 3-0 Coy (’11), 4-0 Torres (26 fd), 4-1 Casas (33 fd) i 4-2 Roca (34).

ÀRBITRES: Srs. I. Lopez-Leiton i M. Díaz. Han assenyalat 13 faltes al Liceo i 14 al Noia. Targeta blava per Miras i Coy (Liceo) i Llorca (Noia)