Dijous es sortegen els encreuaments de Copa

El Noia Freixenet coneixerà el seu rival als quarts de final de la Copa del Rei aquest dijous, en el sorteig que tindrà lloc a les 11:30h a la Sala Gaudí Universal del Gaudí Centre de Reus, al bell mig de la ciutat que acollirà la competició del 25 al 28 de febrer.

En l’acte, que comptarà amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, entrenadors i representants de tots els equips classificats, també definirà el recorregut que hauran de fer els equips fins al títol, on els dos primers classificats només podrien enfrontar-se en una hipotètica final.

El Noia Freixenet serà al bombo dels cap de sèrie, privilegi que li dóna la quarta plaça aconseguida la darrera jornada de l’a primera volta. També hi seran Barça, Liceo i Vic, evitant així un enfrontament entre aquests equips als quarts de final. Així doncs, els possibles rivals del conjunt de la Capital del Cava són: Voltregà, Reus, Caldes i Igualada.

Podreu seguir el sorteig al moment a través del nostre twitter

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com