Dilluns es posaran a la venda les entrades per a la Supercopa d’Espanya

Aquest dilluns, 10 de setembre, es posaran a la venda les entrades per a la Supercopa d’Espanya d’Hoquei Patins, que tindrà lloc el 15 i 16 de setembre al Pavelló Olímpic de l’Ateneu.

Els abonaments, que es vendran de forma anticipada, tindran un cost de 15 € pels socis i de 20 € pels no socis; mentre que les entrades per a cadascuna de les dues jornades valdran 12 €. Cal destacar, a més, que cada soci podrà aconseguir dos abonaments a preu de soci.

Els abonaments i les entrades es podran adquirir a la secretaria del Club Esportiu Noia Freixenet (c/ Josep Rovira, 14), de nou del matí a una del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre dels dies laborables.

La primera semifinal (dissabte, 19h) enfrontarà el Reus Deportiu i l’HC Liceo, mentre que la segona (dissabte, 21h) la disputaran el Barça Lassa i el CE Noia Freixenet. La final tindrà lloc diumenge a les vuit del vespre.

La competició donarà el tret de sortida a les competicions estatals d’hoquei i acollirà als quatre millors equips de la temporada passada.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com