Dissabte a les 11h, sorteig de la Lliga Europea

El Noia Freixenet ja coneix quins són els possibles rivals de la Lliga Europea, en l’any del seu retorn a la màxima competició europea. El World Skate Europe ha publicat, aquesta setmana, el llistat de clubs inscrits a les competicions europees d’aquesta temporada. El sorteig serà dissabte, a les onze del matí, a Correggio (Itàlia) i es podrà seguir en directe a  www.cers-rinkhockey.tv.

Un dels condicionants del sorteig és que, a la fase de grups, no pot coincidir més d’un equip provinent de la mateixa federació. Per tant, el Noia Freixenet ja sap que, en aquesta primera fase de la competició, no s’enfrontarà ni al Barça Lassa, ni al Reus Deportiu ni al Liceo.

L’altra condicionant, són els caps de sèrie. A més del Barça Lassa, vigent campió, també ho són l’Sporting CP (campió de Portugal), l’Amatori Wasken Lodi (campió d’Itàlia) i l’SL Benfica, subcampió portuguès.

Els altres clubs inscrits són:

  • Portugal: FC Porto i UD Oliveirense
  • Itàlia: H Follonica, H Forte dei Marmi i HRC Monza
  • França: Dinan Quevert i SCRA Saint Omer
  • Alemanya: SK Germania Herringen
  • Suïssa: HC Montreux

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com