Dos gols en quatre segons donen un punt al Noia Freixenet a Olot

|CHP OLOT B-SENSIBLE 2-2 NOIA FREIXENET B|

Els sadurninencs han acabat igualant un partit que perdien 2-0 a 12 minuts pel final. El filial del Noia Freixenet seguirà liderant la Nacional Catalana, ara amb quatre punts d’aventatge.

El CPH Olot ha arribat al descans dominant amb un solitari gol de Lluc Jiménez, que ha superat Oriol Xaus quan s’havien disputat sis minuts de la primera meitat. Els de Jordi Esteva ho han intentat, però no han pogut inaugurar la seva casella de l’electrònic i els equips han anat als vestidors amb el resultat d’1-0.

Al minut 34, ja a la represa, Arnau López ha tingut una ocasió per empatar des del punt de penal, però Pau Flores ha evitat el gol. Uns minuts més tard, Roc Carbó ha vist una targeta blava i el capità olotí, Adrià Piera, ha aprofitat la directa per fer el segon.

Igualada sadurninenca en qüestió de segons

Tot i el desavantatge de dos gols, el filial sadurninenc no ha abaixat els braços i quan corria el minut 38, Arnau Xaus i Xus Sola, aquest de falta directa, han fet pujar l’empat a dos a l’electrònic en tan sols quatre segons de diferència. El marcador no s’ha mogut més i el 2-2 s’ha convertit en el resultat definitiu al final dels 50 minuts.

El Noia Freixenet B continuarà líder una jornada més (ja en van 12) i la setmana vinent es veurà les cares amb un rival directe pel campionat, el CP Taradell, segon classificat a quatre punts dels sadurninencs. Serà una bona ocasió per que l’afició de l’Olímpic de l’Ateneu doni el seu suport al filial, ja que el partit es disputarà diumenge a les 20:15h, a continuació del Noia Freixenet – CP Vic d’Ok Lliga. Així doncs, soci, aficionat, t’esperem al pavelló! Val la pena!

CPH OLOT B-SENSIBLE: Pau Flores, Ferran Sacrest, Tomás Marcè, Adrià Piera i Lluc Jiménez -cinc inicial- Marc Moya i Roger Saladrigues.

NOIA FREIXENET: Oriol Xaus, Arnau López, Albert Carbó, Arnau Ribas, Xus Sola -cinc inicial- Arnau Xaus, Roc Carbó, Xavi Aragonès i Carles Martínez.

GOLS: 1-0 Jiménez (6), 2-0 Piera (37 fd), 2-1 Xaus (38) i 2-2 Sola (38 fd).

ÀRBITRE: Senyor J. Raset. Ha assenyalat 12 faltes al CHP Olot B-Sensible i 9 al Noia Freixenet B. Ha mostrat targeta blava a Roc Carbró (Noia).