Dos partits i un objectiu

El filial del Noia Freixenet depèn d’ell mateix per classificar-se pels play-off d’ascens a Ok Lliga Plata.

A dues jornades d’acabar la segona fase de competició, l’equip entrenat per David Carrasco és tercer de la Nacional Catalana, amb 18 punts, després d’aconseguir un valuós empat a quatre, aquest diumenge, contra el Cerdanyola.

El proper partit del Noia Freixenet serà dissabte que ve (19:45h) a la pista del Sant Just i, l’últim partit de la lligueta serà a l’Olímpic contra el G. E. i E. G., en horari unificat el diumenge 10 de març a les 16:05h.

Un cop s’acabi aquesta segona fase de la competició, el quatre primers classificats del Grup 1 -actualment són Sentmenat, Piera, Noia Freixenet i Caldes Recam Làser- es classificaran automàticament pels play-off d’ascens a Ok Lliga Plata; mentre que els quatre últims del Grup 1 -actualment Sant Just, G. E. i E. G., Cerdanyola i Olot- hauran de jugar una eliminatòria de repesca amb els quatre primers del Grup 2. D’altra banda, els quatre últims del Grup 2 jugaran directament el play-off per evitar el descens.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com