Edgar Mata Roca finalitza la seva etapa al Noia Freixenet

El cap de premsa i delegat del primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet, Edgar Mata Roca ha decidit posar punt i final a una etapa de tretze temporades al club sadurninenc.

En declaracions als mitjans oficials del Club, assegura que marxa satisfet de la feina feta i “conscient, en tot moment, del que significa estar a un Club com el Noia Freixenet i amb l’esperança d’haver-lo representat com toca, des de les diferents responsabilitats que he anat assumint al llarg dels anys”.

A més de considerar-se “un privilegiat”, admet que “han estat uns anys meravellosos” però que “hi ha moments on la millor decisió que pots prendre és posar punt i final a una llarga etapa que t’ha marcat la vida”.

Va iniciar la seva trajectòria a l’entitat la temporada 2009/10 com a cap de premsa; tasca que, en les sis últimes temporades, ha compaginat amb la delegat del primer equip del conjunt negre-i-vermell. Al llarg d’aquestes 13 temporades, el primer equip del Noia Freixenet ha guanyat una copa de la Cers i una copa Continental (2014).

A més, en aquesta etapa, on també ha col·laborat amb l’ACHP i l’EHCA, ha participat en la organització de diferents esdeveniments com la Copa Continental (2010) entre el Reus Deportiu i el Mataró; les Supercopes d’Espanya de Sant Sadurní (2018 i 2021) i de Lloret (2021); la Final a 9 i Final a 4 de la Lliga Europea de Luso (2021); les fases finals de la Lliga Catalana de Sant Sadurní (2015), Vic (2020) i Sant Hipòlit (2021); la Copa del Tricentenari (2014) amb Catalunya, França i Suïssa; la I Copa Capital del Cava (2015) amb Espanya, Xile i un combinat de jugadors de la Capital del Cava; i la VIII Copa Generalitat (2017).


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com