El camí a La Corunya passa per Calafell

Calafell Tot l’Any – Noia Freixenet
Jornada 14 OK Lliga – Dissabte 30 de gener (18h)


El Noia Freixenet buscarà la victòria a Calafell de per ser a la Copa.


Aquest dissabte prova de foc per l’equip de la Capital del Cava que buscarà classificar-se per la fase final del torneig del KO. Una victòria al Joan Ortoll no donaria matemàticament encara la classificació als de Ferran López però obligaria al Palafrugell a guanyar també a Calafell i a més eixugar la diferència en el golaverage general. 

En cas d’empat el Noia Freixenet es classificarà si el Calafell no suma els sis punts que li quedarien en joc, o bé si en suma 4 però no acaba igualant el golaverage general.

Sigui com sigui, el que és segur és que serà una tarda de retrobaments a la pista i a les banquetes del Joan Ortoll. Ferran López torna al pavelló on va entrenar la passada temporada i on hi va deixar un bon record. Per contra, a la banqueta local hi seurà Pere Varias, fins la temporada passada entrenador del Noia Freixenet. També a les files del Calafell un reguitzell de jugadors amb passat negre i vermell com Arnau Xaus, Àngel Rodríguez o Eloi Mitjans. El sadurninenc, que torna a l’Ok Lliga després de la seva aventura a Itàlia i el porter Xano Edo, que ha arribat per suplir la marxa de Martí Serra al Lleida, son les incorporacions dels del Baix Penedès per aquesta temporada.

El partit començarà a les 18h i es podrà seguir en directe per Ok Liga TV, Ràdio Sant Sadurní i el canal de Twitter del Club.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com