El camí cap als quarts passa per Suïssa

RC BIASCA (SUÏ) – NOIA FREIXENET

Jor. 5 Grup B Lliga Europea – Dissabte 15 (17h)


Els de Sant Sadurní buscaran encarrilar la classificació per la següent fase de la Lliga Europea aquesta tarda a Biasca


El Noia Freixenet ja és a Suïssa i s’ha entrenat a la pista del Palaroller on a partir de les 17h s’enfrontarà al RC Biasca en la 5a jornada del grup B de la màxima competició continental.

El Biasca és l’actual campió de la LNA, però aquesta temporada té complicat repetir el campionat ja que es troba en la quarta posició (d’una lliga de nou) a cinc punts del líder, el Genève RHC que ha disputat dos partits menys. Un dels dos porters de l’equip és David Domènech, ex component de l’Alcoi, si bé el seu jugador més il·lustre és el veterà italià de 46 anys Alberto Orlandi, que junt amb l’entrenador Alessio Bergamelli assumeix també funcions de direcció d’un equip on la presència transalpina és natural, ja que la comuna de Biasca es troba a la Suïssa de parla majoritàriament italiana.

Els helvètics son una incògnita per la majoria dels aficionats sadurninencs ja que en el partit inaugural de la competició, el passat 19 d’octubre, no es van presentar al partit de l’Olímpic de l’Ateneu al·legant motius de seguretat per les protestes contra la sentència del judici del procés que aquelles setmanes tenien lloc a Barcelona. La parella arbitral va donar per finalitzat el partit després d’esperar els quinze minuts reglamentaris i, tal i com indica el reglament, el World Skate Europe – RH va marcar com a resultat final el 10-0 favorable al conjunt de la Capital del Cava.

En l’altre partit del grup, el FC Porto visita com a líder la pista del HRC Monza. Els de Guillem Cabestany buscaran assegurar la classificació a una jornada pel final de la fase de grups mentre que els italians miraran de donar la sorpresa abans del que serà segur un decisiu partit a l’Ateneu com ja va succeir la temporada passada amb els mateixos protagonistes.

El partit, dirigit pels italians Carlo Iuorio i Ulderico Barbarisi es podrà seguir en streaming i per Ràdio Sant Sadurní (107.2FM).


Foto: Eva Pedrola

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com