El CE Noia Freixenet presenta el nou projecte esportiu per a la temporada 2020/21

Les caves Freixenet de Sant Sadurní d’Anoia han acollit, aquest dimarts a la tarda, l’acte de presentació de les novetats del Club Esportiu Noia Freixenet per a la temporada 2020/2021, un projecte que està encapçalat per Ferran López i que comptarà amb els joves Adrià Ballart i Roc Pujadas com a nous jugadors. A més, l’equip tècnic també comptarà amb les incorporacions de Carles Piernas i David Carrasco, com a tècnics adjunts.

Foto: Eva Pedrola / Noia Freixenet

Durant l’acte, Ferran López ha afirmat que “hem de ser molt ambiciosos, tenim un equip equilibrat, un equip compensat; hi ha una barreja de joventut, amb ganes de menjar-s’ho tot, i d’experiència, amb ganes d’ajudar”; i que, “el que no ens ha de mancar és il•lusió, és voler entrenar cada dia al màxim, voler ser molt competitius, voler guanyar a qualsevol lloc”.

Així mateix, el nou tècnic sadurninenc ha recalcat que “el suport de l’afició sadurninenca serà vital per aconseguir els objectius marcats per la temporada que ve”, com s’ha demostrat en aquestes darreres temporades on el CE Noia Freixenet ha estat a l’elit de l’hoquei estatal i continental.

Després de cinc temporades lluny de la banqueta del Pavelló Olímpic de l’Ateneu, López ha assegurat que, des de fora, es veu “la grandesa d’un club com el Noia Freixenet, de la qual molts no en som conscients mentre el vivim des de dins”.

Foto: Eva Pedrola / Noia Freixenet

Dos joves jugadors de Manlleu
Les incorporacions per a la temporada que ve estan marcades per la joventut i tots dos jugadors provenen de Manlleu. Adrià Ballart (22 anys) s’ha mostrat agraït “al Noia Freixenet per comptar amb mi en aquest nou projecte i sóc conscient que fer aquest salt comporta responsabilitat però ho afronto amb moltíssimes ganes i la màxima il•lusió possible”.

D’altra banda, Roc Pujadas (18 anys) s’ha destacat l’aposta del CE Noia Freixenet en ell “per aquest projecte ja que és un club ideal per aprendre i per créixer”, a més de manifestar que el nou projecte esportiu li “fa molta il•lusió” i que té “moltes ganes de començar”.

Foto: Eva Pedrola / Noia Freixenet

Noves incorporacions a l’equip tècnic
El retorn de Ferran López a la banqueta del Club Esportiu Noia Freixenet tindrà lloc amb Carles Piernas i David Carrasco com a adjunts. Durant l’acte, Piernas ha afirmat que “és una il•lusió  molt gran formar part d’un Club tan mític i amb tanta tradició com és el CE Noia Freixenet”, recordant que “el meu pare als anys 80-90 sempre em portava a l’Olímpic de l’Ateneu a veure els partits del Noia Freixenet, així que estic molt feliç i motivat per formar-ne part”.

Finalment, Carrasco ha manifestat el desig de “poder començar la temporada amb els jugadors i l’equip tècnic, amb l’objectiu de continuar fent créixer aquest Club”.

L’acte ha comptat amb la presència del president del Club Esportiu Noia Freixenet, Ferran Andreu, i del capità del primer equip, Aleix Esteller, i ha servit per donar el tret de sortida a una nova temporada on el conjunt sadurninenc tornarà a disputar l’Ok Lliga i la Lliga Europea, les màximes competicions estatals i continentals, a més de jugar la Copa del Rei de la Corunya.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com