El Club Esportiu Noia Freixenet i Serveis Mèdics Penedès entreguen 1.300 € a la Fundació Pasqual Maragall

El president del Club Esportiu Noia Freixenet, Ferran Andreu, i el director de Serveis Mèdics Penedès, Josep Panyella, han entregat 1.300 € a la Fundació Pasqual Maragall. Aquesta és la recaptació que es va obtenir del Primer Torneig Solidari – Serveis Mèdics Penedès, que es va celebrar el passat 27 de desembre al Pavelló Olímpic de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia.

El torneig sènior va comptar amb la participació dels cinc principals equips del Penedès: CE Noia Freixenet, CP Calafell Tot l’Any, Digittecnic CP Vilafranca, CE Vendrell i CP Vilanova; així com també el ‘Combinat SMP’, format per jugadors del Penedès que formen part d’altres equips que disputen competicions nacionals o internacionals.

D’altra banda, al torneig formatiu també van participar les escoles del Sant Josep de Sant Sadurní i el Sant Ramon del Vilafranca.

A l’acte, a més de comptar amb representants de la Fundació Pasqual Maragall, també van assistir la segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Meritxell Borràs, i el presentador del programa ‘Parlem d’Hoquei’ de RTV Vilafranca, Josep Gumà.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com