El CSD es compromet a contribuir en la millora de l’Olímpic de l’Ateneu

El president del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal, acompanyat pel president de la Federación Española de Patinaje, Carmelo Paniagua, van rebre ahir dimecres a la seu del CSD  a l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, a la vicepresidenta tercera del Congrés, Dolors Montserrat, i a Carles Campuzano, diputat de CiU per Barcelona.

En aquesta reunió, Cardenal s’ha interessat per l’estat del Pavelló Olímpic de l’Ateneu, i s’ha compromès a estudiar possibles fórmules per contribuir a la millora de les instal·lacions.

Una prioritat

En declaracions als mitjans oficials del club, l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, ha manifestat que arreglar el Pavelló Olímpic de l’Ateneu “és una de les prioritats des que vaig arribar a l’alcaldia”, junt amb altres projectes d’àmbit municipal. A més, també ha destacat que ja fa un any que estava treballant per dur a terme aquesta trobada i que, amb l’ajuda de la vicepresidenta tercera del Congrés, la sadurninenca Dolors Montserrat, finalment ahir es va poder celebrar la reunió.

Montserrat, per la seva banda, ha afegit que “com ja hem demostrat en moltes ocasions, el Govern d’Espanya del Partit Popular aposta per l’esport i pel Noia Freixenet i per això posarà a disposició d’aquest club de referència en Hoquei Patins, tota l’ajuda que sigui possible  per arreglar l’Ateneu. Creiem que és una prioritat, i per això sempre ens hem posat a disposició del club i hem fet les gestions davant del CSD, que s’ha mostrat encantat d’ajudar-nos”.

En aquesta línia, el president de la Real Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, ha manifestat que, l’entitat que ell representa, davant la inquietud mostrada pel Noia Freixenet i per l’ajuntament sadurninenc, “farem les gestions oportunes davant del CSD i dels organismes que siguin necessaris” per donar un suport absolut a “la necessitat de millorar unes instal·lacions que en el seu moment van ser modèliques”.

Així mateix, el portaveu adjunt de Convergència al Congrés, Carles Campuzano, ha assegurat que “hem volgut acompanyar l’alcaldessa per tal de comprometre l’Estat en unes inversions imprescindibles per garantir l’hoquei a Sant Sadurní”.

D’altra banda, el president del CSD, Miguel Cardenal, assegura (en declaracions a Mundo Deportivo) que “des del CSD ens hem compromès a trobar fórmules per tal que aquest club històric pugui seguir molts anys a la competició al màxim nivell”.

Finalment, el president del Club Esportiu Noia Freixenet, Jaume Esteve, s’ha mostrat satisfet del resultat de la reunió i espera que, amb l’esforç de totes les parts implicades, el projecte pugui tirar endavant.

Un Pavelló amb història

El 1981, gràcies a l’esforç  dels socis i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní, es va inaugurar el Pavelló de l’Ateneu després que el Noia Freixenet hagués estat jugant en una pista descoberta des de la seva fundació. Aquest va rebre el qualificatiu d’Olímpic el 1992, quan va ser sub-seu dels Jocs de Barcelona, acollint la fase preliminar de la competició d’hoquei patins.

Recentment, aquest pavelló ha acollit la Copa de la Reina (2008), la Copa del Tricentenari (2014) i la Primera Copa Capital del Cava (2015).

Foto: CSD

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com