El Nacional Catalana remunta el partit i s’acaba imposant al Lleida

El Noia Freixenet va sumar la sisena victòria de la temporada (3-2) i és tercer classificat de Nacional Catalana, amb 18 punts.

El conjunt sadurninenc ha ofert un bon partit defensiu, lluitat i treballat, amb l’objectiu d’emportar-se la victòria i aconseguir 3 punts més.

A la primera part, el Noia Freixenet ha aconseguit posant-se davant de l’ICG Software Lleida Llista però patint massa en defensa. Tot i això, la segona part ha estat més controlada i s’ha fet un gran treball en defensa. Dues directes executades per Xus sola i un golàs d’Arnau López han donat la victòria al conjunt entrenat per Jordi Esteve.

El Noia Freixenet està a dos punts del líder, l’HP Tona, proper rival del conjunt sadurninenc.