El Noia Freixenet aconsegueix un valuós empat a Sant Hipòlit

Amb la mirada posada a Europa, el Noia Freixenet va aconseguir dissabte un valuós empat a tres gols a la pista del Voltregà. Un valuós empat, tot i això, amb un regust agredolç ja que el conjunt entrenat per Pere Varias va fer mèrits per acabar-se emportant el partit.

Conscienciats de la importància, el Noia Freixenet va ser l’encarregat d’obrir el marcador, amb un gol d’Arnau Xaus (min. 13) que, sis minuts més tard, va ser contrarrestat per Alabart, amb una jugada de falta directa després, justament, que Xaus veiés una targeta blava rigorosa.

A la segona part, el Noia Freixenet no es va arronsar i va ser capaç de crear ocasions clares de gols. El conjunt sadurninenc només va necessitar cinc minuts per mostrar la seva superioritat amb gols de Sergi Aragonès i Nil Roca.

El Noia Freixenet, que hauria pogut ampliar el marcador, va veure com es carregava de faltes d’equip i Alabart transformava les altres dues faltes directes que la parella arbitral va assenyalar a favor del conjunt local.

L’equip entrenat per Pere Varias continua setè classificat de l’Ok Lliga i amb un coixí de tres punts a les places que donen accés a la Copa de la CERS. El proper partit serà a l’Olímpic dissabte que ve, 6 de maig, a les 19:30h contra el Caldes.