El Noia Freixenet agafa aire a Mataró

CH MATARÓ |3-5| NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní es retroben amb la victòria després de tres jornades sense guanyar.

Els de Ferran López han sortit a buscar la porteria rival però el conjunt local s’ha avançat mitjançant Marc Ollé (‘3) en la primera aproximació que ha tingut. Al ‘8 Xavi Costa no ha pogut fer l’empat des del punt de penal però, 4 minuts després en una altra pena màxima, el d’Amposta sí que ha pogut perforar la xarxa de Sergi Grané per fer pujar l’1-1 a l’electrònic.

Al 14 el mateix Costa ha vist una targeta blava per una acció a l’àrea pròpia. Gerard Cusachs no ha pogut transformar el penal, però el Mataró ha aprofitat la superioritat numèrica per tornar-se a avançar mitjançant Guillem Carbonell (2-1).

Els cavistes han tornat a empatar el partit amb un gol d’Aleix Esteller que ha aprofitat una assistència de Roc Pujadas des de darrera la porteria al ’17. Els dos protagonistes han tingut encara una ocasió més però han topat amb el ferro (al ’18 i ’19 respectivament) evitant que el marcador es mogués abans del descans.

Pujadas capgira el marcador a l’inici de la segona part

Als primers minuts de la represa ha aparegut de nou Pujadas. El de Manlleu ha avisat al 26 amb un llançament al pal i, dos minuts després, ha iniciat una conducció per la banda dreta marca de la casa que ha culminat amb el 2-3 que avançava els negre i vermells per primera vegada en el marcador.

Al 38 Cusachs ha vist una targeta blava i Pol Manrubia no ha desaprofitat l’ocasió per ampliar distàncies amb el 2-4 de falta directa. Poc després, mateixa situació a l’àrea contrària: Adrià Ballart ha estat qui ha vist la blava i Bernat Romero, amb suspens després que Xus Fernández aturés el primer llançament i l’àrbitre manés repetir, ha retallat distàncies pels mataronins.

Amb el 3-4 el Noia Freixenet ha buscat un gol que tanqués el partit i l’ha trobat mitjançant Costa que ha anotat novament des del punt de penal al ’40. Els sadurninencs tenien el partit controlat i haurien pogut ampliar l’avantatge, però Grané ha evitat que la diferència fos més gran al final dels 50 minuts.

Victòria molt treballada on l’equip de la Capital del Cava ha hagut d’aixecar dues vegades un marcador en contra per tal de retrobar-se amb la victòria a l’Ok Lliga. El proper partit serà a l’Olímpic de l’Ateneu amb la visita del CP Voltregà el proper cap de setmana.

La Fitxa:

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs, Oriol Lladó, Marc Ollé i Èrik Gual -cinc inicial- Bernat Romero, Èric Florenza i Guillem Carbonell

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Roc Pujadas i Adrià Ballart.

GOLS: 1-0 Ollé (3), 1-1 Costa (12 penal), 2-1 Carbonell (14), 2-2 Esteller (17), 2-3 Pujadas (21), 2-4 Manrubia (38 fd), 3-4 Romero (39) i 3-5 Costa (40 penal).

ÀRBITRES: Raúl Burgos i Ariel Morisio. Han assenyalat 8 faltes als locals i 9 als visitants. Targeta blava per Cusachs (Mataró) i Costa i Ballart (Noia).