El Noia Freixenet assalta el Miguel Sarasa

PAS ALCOI 3-5 CE NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní s’emporten els tres punts de la complicada pista de l’Alcoi

El Noia Freixenet ha sortit victoriós d’una pista complicada on el PAS Alcoi acostuma a fer-s’hi fort i explica, en part, la bona temporada del conjunt alacantí que arribava al xoc en sisena posició, just per sota els negre-i-vermells. Tot i el resultat les coses no han començat favorables als de Sant Sadurní que han vist com l’Alcoi s’ha avançat al minut 6 amb un llançament de Gonzalo Pérez, que després de topar amb Blai Roca, s’ha acabat introduït a la porteria. Amb l’1-0 en contra els cavistes han controlat del partit i han protagonitzat un autèntic atac-i-gol, fent treballar bé el porter Marc Grau “Guiri”.

El porter local ha protagonitzat una sèrie de bones intervencions que ha mantingut el resultat fins al ’20, quan Martí Gabarró ha servit una falta al pic de l’àrea cap a Adrià Ballart que ha rematat de primeres per obrir la llauna. Només un minut més tard Xavi Costa ha capgirat el partit resolent un embolic dins l’àrea alacantina i Eloi Mitjans ha signat l’1-3 amb el que s’ha arribat al descans, aprofitant el power play després que Gabarró enviés una directa per blava de Gonzalo Pérez al pal.

Sense donar opcions per a la sorpresa

Quan s’havien disputat només cinc minuts de la segona meitat, Toni Salvadó ha vist una targeta blava per tallar un contraatac de Biel Pujadas, però Blai Roca s’ha encarregat d’aturar el llançament de directa de Caco Ceschin. El Noia Freixenet ha continuat dominant el partit i Costa ha fet l’1-4 aprofitant el refús de Guiri després d’una gran acció individual de Jordi Bargalló. L’equip de Lorenzo Pastor no havia dit l’última paraula i només un minut després Marc Grau Blanquer ha retallat distàncies amb una canonada des de mitja pista.

L’Alcodiam pretenia que aquest segon gol marqués la reacció local, però el Noia Freixenet no li ha donat opcions i al ’38 ha augmentat les distàncies amb una magistral falta directa de Gabarró que suposava el 2-5. Al darrer tram de partit els de Pere Varias han dominat la possessió amb l’avantatge a l’electrònic i només Iván Morales, que ha tret les teranyines a la porteria de Blai Roca amb un llançament de falta directa, ha pogut maquillar el resultat a 55 segons pel final.

Els de la Capital del Cava que faran el viatge de tornada a casa amb els tres punts al sarró i descansaran per començar una nova setmana on hauran de preparar el compromís de Copa de dijous davant el Voltregà Stern Motor en el segon partit de quarts de final a Calafell.

La Fitxa:

PAS ALCOI: Marc Grau “Guiri”, Ferran Formatjé, Iván Morales, Biel Pujadas i Gonzalo Pérez -cinc inicial- Caco Ceschin, Agustín Domínguez, Tutti Baieli i Marc Grau.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Xavi Costa, Martí Gabarró, Adrià Ballart i Kyllian Gil.

GOLS: 1-0 Pérez (6), 1-1 Ballart (20), 1-2 Costa (21), 1-3 Mitjans (23), 1-4 Costa (35), 2-4 Marc Grau (36), 2-5 Gabarró (38 fd) i 3-5 Morales (49 fd).

ÀRBITRES: Oriol Pérez i Jordi Reverter. Han xiulat 13 faltes als locals i 10 als visitants. Targeta blava per Pérez (Alcoi) i Salvadó (Noia).