El Noia Freixenet B certifica la permanència a Nacional Catalana

|NOIA FREIXENET B 1-0 ARENYS DE MUNT B|

Un gol de falta directa transformat per Xavi Aragonès a dos minuts pel final li serveix a l’equip d’Octavi Font per mantenir la categoria un any més.

Feina feta. Victòria per la mínima, però merescuda, aquest migdia a l’Olímpic de l’Ateneu que certifica la permanència del filial sadurninenc desempatant l’eliminatòria del Play Out davant l’Arenys de Munt B.

La primera meitat ha acabat sense gols i les ocasions més clares no han arribat fins als darrers minuts de partit. L’Arenys s’hauria pogut posar per davant al ’39, quan el Noia Freixenet ha complert el primer cicle de faltes, però no han estat capaços de superar Martí Zapaper en l’execució de la directa.

Un gol a manca de dos minuts que val la permanència

Al ’48, quan el partit i la permanència semblava que es decidirien a la pròrroga, els de la Capital del Cava han gaudit de dues directes consecutives: primer, quan els maresmencs han comès la desena falta, el porter visitant, però, ha aturat l’execució d’Arnau Xaus. Tot seguit, un jugador de l’Arenys ha vist una targeta blava per protestar. Xavier Aragonès ha agafat la responsabilitat i ha perforat la porteria rival per fer pujar un solitari 1-0 a l’electrònic que acabaria valent la victòria final.

Celebració sobre el terratzo d’un l’Olímpic de l’Ateneu que seguirà acollint partits de la màxima categoria de l’hoquei català la temporada vinent. La competició, però, segueix endavant per determinar la classificació final. El rival a la propera sèrie serà el CP Folgueroles, que va eliminar el HP Tona. En aquesta eliminatòria els cavistes tornaran a tenir el factor pista a favor.