El Noia Freixenet B goleja al Folgueroles (4-0) per mantenir-se al liderat

Per vuitena jornada consecutiva, el Noia Freixenet B acaba com a líder en solitari de la Nacional Catalana. Aquest vespre, l’equip entrenat per Jordi Esteva ha guanyat 4-0 al Folgueroles i, amb 13 victòries, ja suma 41 punts.

Una setmana després de veure escapar la Copa Generalitat a casa, avui el Noia Freixenet tornava a jugar a l’Olímpic. Xus Sola ha estat l’encarregat d’obrir el marcador, quan ja havien passat 10 minuts de partit. Un resultat que, abans d’arribar al descans, ha estat ampliat amb un gol de Martí Gelonch.

La segona part ha estat més entretinguda. Una vermella directa per Albert Torrens, blaves a Èric Madrenas i Santi Homs, dos penals, sis faltes directes, un gol anul·lat i dos gols de Xavi Aragonès han protagonitzat els darrers vint-i-cinc minuts de partit, a més de les actuacions sota pals d’Oriol Xaus.

El Noia Freixenet B, que és líder des del passat 27 de novembre, jugarà el proper partit a casa contra el Cerdanyola.