El Noia Freixenet B pot certificar la permanència a l’Ateneu

Aquest diumenge  es disputa el tercer i definitiu partit de la primera sèrie del Play Out per evitar el descens de Nacional Catalana. El Noia Freixenet B rep a l’Arenys de Munt B amb empat a una victòria en el marcador de l’eliminatòria després del 4-0 a l’Ateneu i el 3-2 a Arenys. Els d’Octavi Font disposaran del factor pista favorable de cara aquest partit que ha de desempatar la sèrie i determinar quin equip aconsegueix la salvació i quin haurà de jugar una altra ronda per mantenir la categoria.

Els sadurninencs van sumar la primera victòria a l’Olímpic imposant-se al filial de l’Arenys per un clar 4-0. En el segon partit, però, els del Maresme va igualar la sèrie amb un ajustat 3-2.

El Femení enceta la segona eliminatòria avui divendres

Després de perdre els dos partits davant el Lloret, les noies comencen avui (21h) la segona eliminatòria per mantenir la categoria. Ho fan a casa del Vilassar, per tant, novament amb el factor pista en contra. El segon partit es disputarà a l’Olímpic de l’Ateneu i, en cas que fos necessari, el desempat seria a la pista de les vilassarenques.


(Foto: Alba Tarrés)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com