El Noia Freixenet buscarà recuperar el bon camí a Taradell

CP Taradell – Noia Freixenet
Jornada 19 OK Lliga – Dissabte 14 de febrer (16h)

Els de Sant Sadurní miraran de refer-se de l’ensopegada davant l’Igualada Rigat.

L’equip de Sant Sadurní es desplaça al Pujoló aquest diumenge en el partit que retransmetrà La Xarxa en directe a través de les televisions locals.

Els espera el CP Taradell que, amb 17 punts, és dotzè i ocupa una de les places de Play Off pel descens. Els osonencs venen de perdre el seu darrer partit davant del CE Vendrell per 4-2, però fa dues jornades va repetir la gesta de la temporada passada superant el Deportivo Liceo a casa (4-2). L’equip que entrena Ferran Moreno acumula 5 victòries, 2 empats i 11 derrotes aquesta temporada i compta amb el veterà Dani Rodríguez com a màxim golejador amb 15 dianes.

Per la seva banda els de Ferran López voldran passar pàgina de la última derrota i tornar al camí de les victòries després del gerro d’aigua freda davant l’Igualada Rigat. Els sadurninencs son vuitens, amb 27 punts (7 victòries, 2 empats i 8 derrotes). Xavi Costa, amb 22 gols, segueix sent el màxim golejador de l’equip.

El partit de la primera volta es va disputar al Municipal de Torrelavit i va acabar amb un resultat de 7-1 a favor dels cavistes, en un partit on van tenir un 100% d’encert a bola aturada.

El partit començarà a les 16h i serà retransmès per La Xarxa, Ràdio Sant Sadurní i, com sempre, informarem minut a minut a través del twitter del Club.