El Noia Freixenet capgira un 1-2 i acaba golejant l’Alcobendas

|NOIA FREIXENET 7-2 CP ALCOBENDAS|

Els de Sant Sadurní han reaccionat a la segona meitat i no han tingut pietat dels madrilenys.

L’angolès Humberto Mendes ha avançat ben d’hora l’equip de Pere Vairas que al minut quatre ja dominava per 1-0. El partit semblava que seria plàcid pel Noia Freixenet que assetjava amb insistència la porteria d’Isaac Larios que ha hagut d’esforçar-se de valent per evitar el segon gol en les múltiples ocasions locals. Els minuts han anat passat i els cavistes s’han encomanat del joc lent i pesat dels visitants i, en un mal minut a les acaballes del primer temps, Iñigo Artacho i Marcos López han donat la volta al marcador signant el 1-2 amb el que s’ha arribat al descans.

Humberto Mendes ha obert llauna en el partit d’avui. (foto: Ivan Gómez)

Martí Zapater ha estat protagonista aturant una falta directa (Foto: Ivan Gómez)

La segona meitat ha seguit el mateix guió de la primera, amb Mendes anotant l’empat a dos només començar. Al 29, just després que Xavi Costa enviés un llançament de penal al ferro, Sergi Llorca tornava a avançar els sadurninencs aprofitant el refús en una falta directa executada per ell mateix. Quatre minuts després ha estat l’Alcobendas qui ha gaudit d’una directa, però Martí Zapater ha aturat el llançament i la posterior rematada de M. López. Al 36 Sergi Aragonès ha anotat un tranquil·litzador 4-2 amb una canonada llunyana marca de la casa.

El Noia Freixenet culmina la golejada en els darrers cinc minuts

Quan corria el ’45 Marc Grau s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta negre-i-vermella per fer el 5-2 després d’un contraatac.  Al 47 Aleix Esteller ha assistit a Llorca al segon pal perquè tot sol anotés el 6-2 i en el darrer minut ha estat el Capità Esteller l’encarregat d’arrodonit la golejada amb el 7-2 definitiu. El jove del planter Roger Montserrat, que ja va debutar en Lliga Europea davant el Montreux, avui ho ha fet en partit d’Ok Lliga en els darrers minuts del matx.

D’aquesta manera el Noia Freixenet suma tres punts més i ja en són 11. El proper rival serà el HC Liceo que ja espera els sadurninencs al Pazo dos Deportes de Riazor el proper diumenge 4 de novembre a les 12.30h.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Xavi Costa, Humberto Mendes, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Aleix Esteller, Sergi Llorca, Edu Fernández i Roger Montserrat.

CP ALCOBENDAS: Isaac Larios, Pelayo Aspra, Marcos López, Curro Fernández, Gonzalo Pérez -cinc inicial- Jorge López, Miguel López i Íñigo Artacho.

GOLS: 1-0 Mendes (4), 1-1 Artacho (22), 1-2 M. López (23), 2-2 Mendes (28), 3-2 Llorca (29), 4-2 Aragonès (36), 5-2 Grau (45), 6-2 Llorca (47) i 7-2 Esteller (49).

ÀRBITRES: Iván González i Ángel Tavera. Han assenyalat 14 faltes al Noia i 14 a l’Alcobendas. No han mostrat targetes.

(fotos: Ivan Gómez)