El Noia Freixenet cau plantant cara al líder

NOIA FREIXENET |1-4| DEPORTIVO LICEO

Els de Sant Sadurní no han pogut donar la sorpresa davant d’un Deportivo Liceo que no ha tancat el partit fins al darrers instants.

En una primera meitat on els dos porters han tingut força feina, el conjunt de Juan Copa s’ha avançat al ‘7 amb un gol de Dava Torres, rematant una assistència del català Jordi Adroher.

Roc Pujadas ha tingut una ocasió per empatar al ’16, però Carles Grau ha desbaratat l’execució de falta directa del jove jugador osonenc. A l’altra porteria, Xus Fernández també ha aturat una directa a Adroher quan corria el ’19 però, poc després, Torres signava el seu doblet per enviar els equips al vestidor amb el 0-2 a l’electrònic.

La segona part ha seguit amb la mateixa intensitat, amb ocasions a les dues porteries i els equips molt seriosos en defensa. Al ’34 Xus Fernández ha tornat a apareixer per aturar una directa a Adroher després d’una targeta blava molt rigorosa per Manrubia

El ferro frena el Noia i Ballart posa l’emoció

Immediatament després, el Liceo ha comès la 15a falta però Jordi Ferrer ha enviat la directa al pal de la porteria de Grau. Dos minuts més tard, Manrubia també ha topat amb el ferro en l’execució d’una nova directa, aquesta per blava a Maxi Oruste.

A 5 minuts pel final, Adrià Ballart ha sorprès Grau rematant una assistència de Manrubia que ha donat esperances als locals, però Adroher ha tancat el marcador transformat dues directes per fer el definitiu 1-4.

Tot i fer un bon partit, els de Ferran López no han pogut evitar que els tres punts volin cap a terres gallegues i ja toca pensar en el proper compromís a la pista del CE Vendrell.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Jordi Ferrer i Pol Manrubia -cinc inicial- Roc Pujadas i Adrià Ballart.

DEPORTIVO LICEO: Carles Grau, Franco Platero, César Carballeira, Dava Torres i Jordi Adroher -cinco inicial- Roberto Di Benedetto, Maxi Oruste i Marc Grau.

GOLS: 0-1 Torres (7), 0-2 Torres (20), 1-2 Ballart (’45), 1-3 Adroher (46 fd) i 1-4 Adroher (’49 fd).

ÀRBITRES: Jonathan Sánchez i Miguel Díaz. Han assenyalat 15 faltes al Noia Freixenet i 19 al Liceo. Targeta blava pels locals Manrubia, Costa i F. López (entrenador) i Oruste pels visitants.