El Noia Freixenet colpeja primer

CE NOIA FREIXENET | 4-3 | PARLEM CALAFELL

Els de Sant Sadurní guanyen el primer partit de la sèrie de quarts de final i disposaran d’un match ball la setmana vinent al Joan Ortoll

El conjunt cavista no ha fallat a casa i suma el primer punt de la fase de quarts de final del play-off de la Parlem OK Liga després de superar al Parlem Calafell en un duel molt igualat.

Els homes de Pere Varias s’han hagut de sobreposar a un gol inicial dels del Baix Penedès obra de l’ex-negre i vermell Jordi Ferrer, que al minut 10 ha caçat un refús després d’una canonada de Sergio Miras per inaugurar l’electrònic. L’equilibri continuava marcant el duel i el Noia Freixenet ha empatat a les acaballes de la primera part amb un gol de Xavi Costa que ha superat Xano Edo des del punt de penal.

A la segona meitat les forces han continuat molt igualades. Toni Salvadó ha capgirat l’electrònic al 28, però només set segons després Miras ha tornat a posar les taules al marcador amb una jugada individual.

El Noia Freixenet s’imposa en un tram final obert

Només tres minuts després del gol de l’empat, els de Sant Sadurní han tornat a desequilibrar el lluminós a favor seu amb un gol de murri del capità Aleix Esteller, que des de darrere la porteria ha fet rebotar la bola en el cos de Xano Edo per signar el 3-2.

Els dos conjunts han arribat a les 10 faltes, però ni Arnau Xaus al 33 ni Eloi Mitjans al 42 han pogut transformar els seus llançaments de directa. Si que ha vist porteria Roc Pujadas, que al 45 ha aprofitat una passada a l’espai de Costa per plantar-se sol davant Edo i batre’l amb una fantàstica acció que ha suposat el 4-2.

En els últims dos minuts de partit, Blai Roca ha aturat per partida doble una directa a Martí Casas per blava a Mitjans i Jan Escala ha retallat distàncies des del punt de penal. El mateix Escala ha vist targeta uns segons més tard, però Pujadas no ha transformat la directa i el marcador ja no s’ha mogut més.

Victòria del Noia Freixenet que suma el primer punt d’aquesta eliminatòria de quarts de final i que podria resoldre la setmana vinent al Joan Ortoll. Si no fos així, el partit de desempat es disputaria el dimarts 24 de maig a l’Olímpic de l’Ateneu.

El filial també s’avança

Per la seva banda, el Noia Freixenet B també ha guanyat el primer partit dels quarts de final del play-off d’ascens a OK Liga Plata a la pista del Cerdanyola CH. Després d’aconseguir igualar l’1-0 dels locals i forçar una pròrroga que ha acabat sense gols, els de Jordi Esteva s’han imposat a la tanda de faltes directes i tindran la possibilitat de tancar l’eliminatòria a l’Olímpic de l’Ateneu el dissabte 21 de maig, a les 19.30 h.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Eloi Mitjans, Xavi Costa i Adrià Ballart.

PARLEM CALAFELL: Xano Edo, Arnau Xaus, Jan Escala, Martí Casas i Sergio Miras -cinc inicial- Oriol Palau, Jordi Ferrer i Martí Gabarró.

GOLS: 0-1 Ferrer (10), 1-1 Costa (21 pen.), 2-1 Salvadó (28), 2-2 Miras (28), 3-2 Esteller (31), 4-2 Pujadas (45) i 4-3 Escala (48 pen.).

ÀRBITRES: Joan Nicolás i David Calonge. Han xiulat 13 faltes a cada un dels dos equips. Targeta blava per Mitjans (Noia) i Escala (Calafell).