El Noia Freixenet disputarà el 3r Torneig Solidari d’hoquei patins

NOIA FREIXENET vs. PARLEM CALAFELL

Dissabte 23 de desembre (17.45 h)

Els de Sant Sadurní s’enfrontaran al Calafell en una de les semifinals al pavelló Quim Tomàs del Vendrell i els amfitrions jugaran contra l’Igualada

Serveis Mèdics Penedès (SMP) organitza la tercera edició del Torneig Solidari d’Hoquei Patins, que tindrà lloc el proper 23 de desembre al Pavelló Quim Tomàs del Vendrell. L’esdeveniment, que ja s’ha establert com un punt de trobada clau per als aficionats a l’hoquei, promet emocions fortes i solidaritat.

La presentació oficial del torneig es va celebrar a les instal·lacions de SMP El Vendrell. Aquest acte va servir per a donar detalls sobre l’esdeveniment i reafirmar el compromís de SMP i els clubs participants amb les causes socials.

Aquest any, el torneig compta amb la participació de quatre equips: CE Noia Freixenet, Club Patí Calafell, CE Vendrell i Igualada Hoquei Club. Els enfrontaments prometen ser de gran nivell, amb jugadors disposats a donar el millor d’ells mateixos per una causa noble.

El President de SMP, Josep Panyella, va destacar durant la presentació que l’objectiu d’aquest torneig és donar suport a entitats socials de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. En aquesta ocasió, els beneficiaris seran Creu Roja i Nens del Vendrell. Per recaptar fons, s’han organitzat diversos sorteigs amb lots de productes, amb butlletes a un preu de 5€, els quals aniran íntegrament a l’aportació solidària.

Un aspecte destacat d’aquesta edició és la col·laboració de l’artista Fèlix Plantalech, qui ha dissenyat una obra d’art especial que serà entregada a tots els jugadors participants del torneig.

Durant la presentació, també es va realitzar el sorteig d’emparellaments. La primera eliminatòria, que començarà a les 17.45h, enfrontarà el Noia amb el Calafell, mentre que la segona, programada per a les 19h, serà entre l’Igualada i El Vendrell. La gran final se celebrarà a les 20.15h.

Aquesta és la tercera vegada que es disputa aquest torneig solidari que va començar a Sant Sadurní l’any 2019 i va celebrar la segona edició a Vilafranca el 2021.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com