El Noia Freixenet es classifica per la Copa del Rei

El conjunt sadurninenc empata a dos gols a la pista del CP Vic i ja suma quatre jornades seguides puntuant.

El Noia Freixenet depenia d’ell mateix per ser a la Copa i així ha estat. No ha deixat escapar ni un cap de setmana i ja ha aconseguit el preuat bitllet qui li dona accés a la Copa del Rei, que es jugarà del 21 al 24 de febrer a l’Olímpic de Reus.

L’entrenador del Noia Freixenet, Pere Varias, s’ha mostrat satisfet per aquesta classificació i assegura que «ser a la Copa del Rei de Reus és recollir els fruits de la feina feta en aquest primer tram de la temporada». En aquesta línia, espera «oferir un bon espectacle a la competició i comptar, com sempre, amb el suport de l’afició sadurninenca».

L’equip de la Capital del Cava va sumar un important punt a la pista del Vic, gràcies als gols de Sergi Llorca (abans de la mitja part) i de Xavi Costa (segona part) que van servir per contrarestar el 2-0 inicial, obra de Jassel Oller i Litus Sánchez.

El Noia Freixenet jugarà la Copa del Rei per segona temporada consecutiva i, a dia d’avui, és l’únic equip penedesenc que ha aconseguit el bitllet per la competició del KO. La vuitena i única plaça que està en joc se la jugaran entre Voltregà Stern Motor, Alcobendas, Calafell Tot l’Any, Lloret Vila Esportiva i Alcoy.

Retorn a la capital del Baix Camp

Tres anys després de la última Copa celebrada a Reus, el Noia Freixenet hi torna. En aquella ocasió, el conjunt sadurninenc va caure a les semifinals contra el Barça després de superar al Caldes, en uns quarts de final que es van decidir a la tanda de penals.

Foto: CP Vic

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com