El Noia Freixenet es posa al dia amb la tercera plaça a l’horitzó

Jornada 17

GARATGE PLANA GIRONA vs. NOIA FREIXENET

Dissabte 26 de febrer (18 h)

Els de Pere Varias es desplacen aquest dissabte a Girona per disputar el partit pendent de la 17a jornada

El Noia Freixenet recupera aquest dissabte el partit pendent de la 17a jornada de la Parlem Ok Lliga que es va ajornar al seu moment per motius sanitaris relacionats amb la Covid-19.

El rival serà el Garatge Plana Girona actualment és el 10è classificat empatat a 14 punts amb Voltregà Stern Motor i Martinelia Manlleu. Els gironins, que lluiten per sortir de la zona del Play Out, sumen 4 victòries, 2 empats i 11 derrotes el que portem de competició i han anotat 34 gols mentre que n’han encaixat 67. Raúl Pelicano i Gerard Pujol son els màxims golejadors de l’equip dirigit pel tàndem Ramon benito – Marc Comalat amb 11 dianes cada un.

Per la seva banda el Noia Freixenet arriba al duel amb la mirada posada a la tercera plaça que actualment ocupa el Reus Deportiu Virginias, però que passarà a mans sadurninenques en cas de puntuar a Girona. Els cavistes ara mateix son quarts amb 37 punts i un partit menys que els reusencs, que en sumen 38. Després de la derrota a casa amb el Corredor Mató Palafrugell, l’equip de Pere Varias ha encadenat dues victòries consecutives davant el Parlem Calafell a l’Ateneu (3-1) i el Voltregà Stern Motor a domicili (3-6).

El partit de la primera volta es va saldar amb una golejada del Noia Freixenet per 9-2 i va suposar la primera victòria d’aquesta temporada després de dos empats i una derrota en l’inici de la Parlem Ok Lliga 2021/22. Per contra, la darrera visita dels sadurninencs al Pavelló de Palau es va saldar amb victòria gironina per 4-2.

David Cantos i Juan Iglésias seran els encarregats de xiular el duel que començarà a les 18 h i es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Sadurní, Ok Liga TV i minut a minut pel twitter oficial del Club.