El Noia Freixenet es retroba amb la victòria a Les Comes

IGUALADA RIGAT HC 3-4 CE NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní sumen tres punts importants a Igualada i deixen enrere una ratxa de tres derrotes consecutives

El Noia Freixenet ha tornat al camí de la victòria i s’ha endut els tres punts de la complicada pista de Les Comes en un partit ajustat, on tot i la baixa de Jordi Bargalló, ha anat sempre per davant en el marcador.

El conjunt de la Capital del Cava no ha tardat a avançar-se mitjançant una contra de Toni Salvadó, que després d’un teva-meva amb Adrià Ballart, ha superat Guillem Torrents per fer el 0-1 quan només havien passat dos minuts. El capità Aleix Esteller ha ampliat distàncies cinc minuts més tard culminant un nou contraatac amb una acció individual dins l’àrea.

Els arlequinats, avui amb la baixa sensible de Roger Bars, han retallat distàncies al ’10 amb una bona acció de Marc Carol, que ha aixecat i picat fent inútil l’estirada de Blai Roca, però abans del descans Xavi Costa, amb la complicitat d’Esteller, ha anotat el tercer en una sortida ràpida d’una falta.

El Noia Freixenet no es deixa remuntar

A les acaballes de la primera part i al principi de la segona, Ballart i Salvadó han vist targeta blava, però els locals no han estat capaços d’anotar fins al 30, quan un penal comès en inferioritat, ha acabat amb el 2-3 d’Aleix Marimón. Els de Pere Varias no s’han deixat intimidar i Ballart ha transformat el 2-4 després d’una assistència d’Eloi Mitjans al segon pal.

Els de Cesc Fernández han posat setge a la porteria cavista i Blai Roca s’ha hagut de multiplicar sota pals per mantenir la distància al marcador. Els locals, amb cinc jugadors de pista i sense porter, han aconseguit anotar el 3-4 a l’últim segon de partit, però sense temps suficient per fer perillar la victòria del conjunt cavista.

Els tres punts viatgen cap a l’Ateneu Agrícola on els de Pere Varias prepararan la decisiva jornada de la Lliga de Campions amb el desplaçament a la pista del FC Porto Fidelidade el dijous 23 de març (21 h) en un partit a caixa o faixa per decidir el futur de l’equip a Europa.

La Fitxa:

IGUALADA RIGAT: Guillem Torrents, Gerard Riba, Oriol Llenas, Marc Carol i Aleix Marimón -cinc inicial- Tety Vives, Bernat Yeste, Nil Cervera i Mats Zilken.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Xavi Costa, Toni Salvadó i Adrià Ballart -cinc inicial- Kyllian Gil, Eloi Mitjans i Martí Gabarró.

GOLS: 0-1 Salvadó (2), 0-2 Esteller (7), 1-2 Carol (10), 1-3 Costa (19), 2-3 Marimón (30 pen), 2-4 Ballart (33) i 3-4 Riba (49).

ÀRBITRES: Sergi Mayor i Marc Martín. Han assenyalat 9 faltes als locals i 5 als visitants. Targeta blava per Esteller, Salvadó i Ballart (Noia).