El Noia Freixenet es retroba amb la victòria (…i golejada)

Es col·loca 7è amb 31 punts després de guanyar 6-2 a l’ICG Software Lleida. L’equip entrenat per Pere Varias va mostrar la seva superioritat en un partit marcat per un gol no donat com a vàlid a la primera part. Un gol que va suposar passar del 2-0 a l’1-1 (Esteller, als 47 segons, i Rodero, FD min. 11). Però això va donar forces al conjunt sadurninenc que va ser capaç de refer-se i ensenyar les cartes del seu joc.

Primer, Ferran Rosa, de penal, i després, Jordi del Amor, van ser els responsables de decantar el partit amb el 3-1 abans d’arribar a la mitja part. Amb la represa del partit, la intensistat va baixar de nivell però no pas la superioritat. Aragonès només va necessitar dos minuts per començar a sentenciar el partit (4-1), resultat amb el que s’arribaria als darrers dos minuts de partit quan Esteller va fer el 5-1, Rodero va reduir distàncies (5-2) i, a pocs segons del final, el Lleida va marcar-se un gol en pròpia porteria (6-2).

El proper partit de lliga serà dissabte a Sant Hipòlit de Voltregà. Dijous, però, el primer equip del Noia Freixenet encapçalarà la representació del Club que celebrarà la diada de la Patrona del Club i assistirà a la missa en honor a la Mare de Déu de Montserrat.