El Noia Freixenet es torna a exhibir a l’Ateneu

|NOIA FREIXENET 7-2 CH PALAFRUGELL|

Els de Sant Sadurní no han donat opcions a l’equip gironí (matemàticament descendit) i s’han imposat per un clar 7-2 en el partit corresponent a la 26a jornada de l’Ok Lliga.

Tot i el resultat final, han estat els empordanesos els que han inaugurat el marcador al minut cinc amb un gol de Rubén Ruiz, que ha sorprès Martí Zapater amb un llançament llunyà. Poc li ha durat l’alegria als visitants, ja que 30 segons més tard el Noia Freixenet ha igualat l’electrònic mitjançant Nil Roca. Al ’10 Jordi Del Amor ha vist una blava per protestar, però Zapater ha aturat el llançament de falta directa de Gerard Pujol per mantenir l’empat al lluminós. Dos gols consecutius de Martí Casas, al ’19 desviant un xut d’Arnau Xaus i al ’22 aprofitant el rebot d’un llançament d’ell mateix al pal de la porteria defensada per “Lino” Luzón, han enviat els equips al vestidor amb el 3-1 a l’electrònic.

La segona meitat ha començat amb un gol de Sergi Llorca al 31. Tres minuts després, l’angolès Humberto Mendes encarrilava la golejada dels de Pere Varias anotant el 5-1 fruit d’una jugada assajada en una falta indirecta. Al 37 Pujol retallava distàncies pel Palafrugell però, poc després, novament Mendes ha fet pujar el 6-2 en una bona acció individual. A quatre minuts del final, Del Amor ha anotat el definitiu 7-2 superant Pere Romero, que ha substituït Luzón sota pals a les acaballes del partit.

El president del Noia Freixenet, Ferran Andreu, ha entregat una samarreta a Aleix Esteller i Laura Salvador amb el dorsal 4 i el nom de la seva filla Bruna, nascuda fa poc més una setmana.

Quart partit consecutiu en que el Noia Freixenet anota cinc o més gols i els cavistes s’acosten una mica més a l’objectiu de la quarta plaça i la Lliga Europea. El proper compromís serà al Joan Ortoll de Calafell, on l’espera el CE Vendrell dimarts vinent a les 12:30h.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Nil Roca i Sergi Llorca -cinc inicial- Humberto Mendes, Arnau Xaus, Martí Casas i Sergi Aragonès.

CH PALAFRUGELL: Lino Luzón, Guillem Ribot, Xavier Aldrich, Gerard Pujol i Rubén Ruiz -cinc inicial- David Carles, Marc Brugué i Pere Romero.

GOLS: 0-1 Ruiz (5), 1-1 Roca (6), 2-1 Casas (19), 3-1 Casas (22), 4-1 Llorca (31), 5-1 Mendes (34), 5-2 Pujol (37), 6-2 Mendes (41) i 7-2 Del Amor (46).

ÀRBITRES: José Juan Melero i Francisco Moreno. Han assenyalat 4 faltes al Noia i 7 al Palafrugell. Targeta blava per Del Amor (Noia).