El Noia Freixenet esgarrapa un punt “in extremis” (2-2)

|CH LLORET 2-2 NOIA FREIXENET|

Un gol de Nil Roca a mig minut del final permet als negre i vermells endur-se un punt del Municipal de Lloret de Mar i ja sumen set jornades invictes.

A la primera meitat, els sadurniencs, amb la baixa de Ferran Rosa per lesió, han topat amb una rocosa defensa local que ha dificultat molt les accions ofensives dels de Pere Varias. Els minuts passaven i l’electrònic no s’ha mogut fins a les acaballes de la primera meitat, quan Marc Grau ha punxat una bola dins l’àrea sorprenent a Xus Fernàndez per arribar amb l’1-0 al descans.

Quan només s’havia disputat un minut de la represa, Eloi Albesa ha fet l’empat executant de forma magistral la directa per compliment del primer cicle de faltes del Lloret.

Xus Fernàndez, un mur a bola aturada

Al minut 31, el Noia Freixenet ha comès la desena falta. Tot i que els col·legiats han fet repetir el llançament, el porter sadurninenc ha aturat l’execució Marc Grau en les dues ocasions. Cinc minuts després, l’ocasió l’ha tingut Sulé des del punt de penal, però novament Fernàndez ha allunyat el perill aturant el llançament.

Però l’equip de Manolo Barceló ha fet el 2-1 al minut 39, quan David Plaza ha perforat la porteria visitant en una jugada al contraatac. Només un minut després, Albesa ha disposat d’una directa, però aquest cop ha topat amb Ferran Serra, que ha evitat l’empat. Poc després la rèplica l’ha tingut el Lloret a l’àrea contraria, però de nou Fernàndez ha aturat el llançament de Sulé.

Un gol de Nil Roca que val un punt

Al Noia Freixenet no li ha quedat cap més remei que bolcar-se en atac per treure alguna cosa positiva de la seva visita a la Costa Brava. Els locals han continuat amb el seu plantejament defensiu, i Serra s’ha ocupat de mantenir el mínim avantatge a l’electrònic.

Els de la Capital del Cava s’han plantat amb la última possessió del partit, i a poc més de 40 segons pel final, Pere Varias ha ordenat retirar al porter per disposar d’un efectiu més en el darrer atac. Xus Fernàndez ha deixat el seu lloc a Nil Roca, qui ha rebut la bola i quan mancaven 33 segons ha engaltat una canonada des de mitja pista sorprenent la defensa visitant per fer el 2-2 definitiu.

Amb aquest punt, els de Sant Sadurní ja en sumen 22 i mantindran la setena posició a l’Ok Lliga. El proper compromís dels cavistes serà diumenge vinent (18h), amb la visita del CP Vilafranca en el Derbi de l’Alt Penedès.

LLORET VILA ESPORTIVA: Ferran Serra, Lluís Grau, Marc Grau, Àlex Grau i Adrià Farré -cinc inicial- David Plaza i Xavi Sulé.

NOIA FREIXENET: Xus Fernàndez, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Eloi Albesa i Nil Roca -cinc inicial- Arnau Xaus, Sergi Aragonès i Humberto Mendes,

GOLS: 1-0 Marc Grau (22), 1-1 E. Albesa (26 fd), 2-1 D. Plaza (39), 2-2 N. Roca (49).

ÀRBITRES: Antonio Gómez, i Marc Soler. (Gómez ha substituït a Germán Sandoval, que s’ha perdut el partit per motius personals). Han assenyalat 17 faltes al Lloret i 19 al Noia. Targeta blava per A. Grau (Lloret).

Pere Varias dóna instruccions als seu equip en un temps mort a Lloret (foto: cenoia.com)