El Noia Freixenet goleja el Martinelia Manlleu i ja és a Quarts

NOIA FREIXENET |5-0| MARTINELIA MANLLEU

Els de Sant Sadurní superen els osonencs i es classifiquen per la següent fase de la Frit Ravich Hoquei Lliga Catalana com a primers de grup

Després de la victòria davant del Lleida Llista Blava a domicili per 3-4, l’equip de Pere Varias va sumar ahir a la nit tres punts més que li donen accés a Quarts de final com a líders del Grup 4.

Tot i que el partit va ser molt igualat a la primera part, les dianes de Xavi Costa (’11) i Jordi Bargalló (’16) van permetre als cavistes marxar al descans amb avantatge a l’electrònic.

A la segona meitat, tot rebre dues directes en contra, Xus Fernández va seguir intractable sota pals mantenint la porteria a zero fins al final del partit. Eloi Mitjans (’46), Àlex Joseph (’47 fd) i Xavi Costa (’48) van arrodonir la golejada pels locals en l’últim tram de partit.

D’aquesta manera el Noia Freixenet aconsegueix el passi a 1/4 de final on es creuarà amb el segon classificat del Grup 2. Serà el Recam Làser Caldes o el Corredor Mató Palafrugell, després que el Calafell de Ferran López s’assegurés també el primer lloc del seu grup.

La següent fase tindrà lloc a partit únic a Sant Hipòlit de Voltregà, els dies 31 d’agost i 1 de setembre.