El Noia Freixenet i renova el conveni de col·laboració amb Som Sant Sadurní

L’any 2008 es va signar per primer cop el conveni de col·laboració entre Som Sant Sadurní, l’Ateneu Agícola i el CE Noia Freixenet, per establir un marc de col·laboració pel qual compartir serveis, activitats i accions mútues en tots aquells temes que resultin d’interès general pels associats d’ambdues entitats.

El passat dilluns a la tarda es va renovar aquest conveni mitjançant la presa d’acords i signatura dels presidents d’ambdues entitats, el Sr. Jaume Esteve i el Sr. Joan Carles Martín, com a representants de l’Ateneu Agrícola/Noia Freixenet i de Som Sant Sadurní respectivament.

Es renova així una llarga trajectòria de col·laboració i bona entesa entre ambdues entitats que ajudarà a reforçar la imatge i comunicació de tots aquells actes esportius, lúdics i comercials generats per l’Ateneu/CE Noia i Som Sant Sadurní, des dels mitjans propis de comunicació, webs i xarxes socials respectives, Pavelló Olímpic de l’Ateneu, etc.

SomStSaFirma002

Els presidents de les dues entitats segellen l’acord (foto: Som Sant Sadurní)

Els socis de l’Ateneu Agrícola i el CE Noia Freixenet podran gaudir de descomptes addicionals amb la Targeta Client ensenyant el seu carnet de soci en aquells establiments identificats que s’adhereixin al conveni. Alhora aquests establiments es beneficiaran de falques de promoció durant els partits del Noia Freixenet a l’Olímpic de l’Ateneu i posarà a disposició de l’entitat comercial dues entrades per partir per sortejar entre els clients que tenen la tarja.

font: Som Sant Sadurní


enllaços d’interès:
SomSantsa  Logo Ateneu 2016 horitzontal


 

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com