El Noia Freixenet inicia la temporada 2019/20 amb 19 equips

El Club Esportiu Noia Freixenet va presentar, divendres al vespre, els 19 equips que defensaran els colors del conjunt sadurninenc al llarg d’aquesta temporada.

Un any més, la presentació va estar protagonitzada pel primer equip del Noia Freixenet que, a més de disputar la màxima competició estatal, tornarà a jugar la Lliga Europea i permetrà que l’Olímpic revisqui grans jornades d’hoquei. El primer equip compta amb les novetats de Jordi Ferrer i Pol Manrubia, a més de la incorporació de tres júniors de la casa: Roger Monserrat, Pere Urpí i Toni Salvadó.

 

La capitania del primer equip continuarà recaient a l’Aleix Esteller, que estarà acompanyat de Xus Fernández. Completen la plantilla del primer equip el porter Martí Zapater i, els jugadors Xavi Costa, Sergi Llorca i Sergi Aragonès.

A la banqueta, Pere Varias dirigirà el Noia Freixenet per cinquena temporada consecutiva, acompanyat de Toni Aranda (segon entrenador), Marc Pi (preparador físic), Carles Camps (fisioterapeuta), Edgar Mata (delegat) i Guillem Codina (mecànic). El delegat de pista serà l’Enric Collado.

18 equips formatius

El filial negre-i-vermell tornarà a competir a la primera competició regular del país, la Nacional Catalana. Un equip entrenat per David Carrasco que combinarà l’experiència de joves jugadors sèniors amb jugadors d’equips formatius, tots formats a la base del Club sadurninenc.

 

D’altra banda, el Noia Freixenet 2019/20 comptarà amb tres equips júnior, tres juvenils, tres infantils, dos alevins, dos benjamins, tres prebenjamins i un equip d’escoleta.

Partit i sopar d’inici de temporada

L’acte de divendres va comptar amb el tradicional partit de presentació del primer equip, on el Noia Freixenet va guanyar 3-2 al Club Patí Vic. Després del matx, el teatre de l’Ateneu va acollir el sopar d’inici de temporada, amb més de 100 persones.

Presentació de l’Ok Lliga a Igualada

Divendres al vespre no només es presentaven els 19 equips del Noia Freixenet. La ciutat d’Igualada va acollir la presentació de l’Ok Lliga 2019/20, que començarà aquest cap de setmana (Lloret – Noia Freixenet, dissabte 20:30h).

L’acte va comptar amb la participació del president de l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins i del Noia Freixenet, Ferran Andreu; de l’entrenador del primer equip, Pere Varias; i del capità, Aleix Esteller.

 

 

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com