El Noia Freixenet jugarà la final de la VIII Copa Generalitat (4-2)

|NOIA FREIXENET B 4-2 CP TARADELL| El HP Tona serà el rival del filial sadurninenc a la final de la VIII Copa Generalitatdesprés de guanyar al Taradell en una emocionant semifinal.

En categoria femenina, Vila-Sana i Girona es jugaran el títol després de superar a Igualada i Manlleu respectivament.

Els de Jordi Esteva s’han avançat amb un gol de Roc Carbó al quart d’hora de partit. Cinc minuts després empatava el Capellades amb un gran llançament exterior d’Oriol Garrido, que ha suposat l’empat a un amb el que s’ha arribat al descans.

El Noia Freixenet ha començat la segona meitat amb inferioritat per l’exclusió d’Arnau López. Poc després de tornar a pista, el mateix López hauria pogut posar per davant el seu equip però ha estavellat la bola al pal de la porteria de Rojas.

La bola aturada somriu al Noia Freixenet

Els de Sant Sadurní han dominat en els primers compassos de la segona meitat. Al minut 33 ha arribat el 2-1 obra de Jesús Sola, que ha executat la directa derivada de la desena falta dels visitants i Arnau Ribas augmentava distàncies al 40 amb el 3-1.

Al 44 els col·legiats han assenyalat la desena dels locals, en aquesta ocasió Oriol Xaus ha pogut aturar l’execució de Joan Masoni però poc després, en una jugada afortunada, David Tarrida ha retallat distàncies anotant el 3-2.

Amb les forces molt igualades, els equips han buscant la sentència o el gol que forcés la tanda de faltes directes, però l’electrònic no s’ha mogut fins als últims segons, quan Arnau López ha aprofitat que el Capellades jugava amb cinc de pista i sense porter per anotar el definiutiu 4-2.

El rival a la final serà el HP Tona, que ha superat per 0-1 al CP Taradell en una semifinal molt disputada.

NOIA FREIXENET: Pau Romagosa, Jesús Sola, Xavier Aragonès, Arnau Ribas i Arnau López -cinc inicial- Roc Carbó, Carles Martínez, Martí Gelonch, Toni Masip i Oriol Xaus.

CAPELLADES HC: Marc Rojas, David Tarrida, Jordi Masoni, Joan Masoni i Adrià Rodríguez -cinc inicial- Xavier Muntané i Oriol Garrido.

GOLS: 1-0 Roc Carbó (16), 1-1 Oriol Garrido (21), 2-1 Jesus Sola (33 fd), 3-1 Arnau Ribas (40), 3-2 David Tarrida (44) 4-2 Arnau López (49)

ÀRBITRES: Senyors David Godia i Marc Soler. Han assenyalat 11 faltes al Noia i 14 al Capellades. Han mostrat targeta blava a Arnau López (Noia).

Vila-Sana – Girona, la final Femenina.

Pel que fa a la categoria femenina, el Vila-Sana i el Girona es jugaran el títol a partir de les 17:00h. Les lleidatanes han superat per la mínima a l’Igualada, amb un solitari gol de Maria Porta al minut 4. Les de l’Anoia han buscat l’empat durant tota la segona meitat, però l’encert d’Anna Ferrer, la portera de les del Pla d’Urgell, ha evitat la reacció igualadina.

En l’altra semifinal el Girona no ha donat opció al Manlleu, que ha acabat amb un contundent 11-0.

Primera Semifinal Femenina (VILA-SANA 1-0 IGUALADA)

CH VILA-SANA: Anna Ferrer, Mireia Porta, Mar Franci, Laia Cid i Laura Porta -cinc inicial- Abril Batlle.

IGUALADA FHCP: Laia Navarrete, Elba Garreta, Laura Salvador, Núria Fernández i Laia Aullón -cinc inicial- Paula Gelonch, Nerea Ramírez i Jana Casany.

GOLS: 1-0 Maria Porta (4)

ÀRBITRES: Senyors Pere Ramos i Joan Nicolás. Han assenyalat 11 faltes al Vila-Sana i 10 a l’Igualada. No han mostrat targetes.

Segona Semifinal Femenina (GIRONA 11-0 MANLLEU)

GIRONA HC: Virginia Díaz, Jana Verdura, Laura Vall, Laura Viella i Vanesa Daribo -cinc inicial- Laia Castro, Carla Gri.

CP MANLLEU: Cristina Del Puerto, Anna Bulló, Ivette Montoya, Rinah Colomer i Judit Bou -cinc inicial- Laia Dorca

GOLS: 1-0 Vanessa Daribo (4), 2-0 Laura Viella (7), 3-0 Laia Castro (8), 4-0 Laura Vall (12) 5-0 Jana Verdura (14), 6-0 Laia Castro (18), 7-0 Laura Vall (21), 8-0 Laura Vall (23), 9-0 Jana Verdura (26), 10-0 Vanessa Daribo (30), 11-0 Carla Gri (33),

ÀRBITRES: Senyors Hervás i Odena. 10 al Girona i 9 del Manlleu. Han ensenyat targeta blava a Laura Viella (Girona).

Segona Semifinal Masculina (TARADELL 0-1 TONA)

CP TARADELL: Albert Dalmau, Albert Benito, Eduard Genís, Marçal Casadevall i Marc Soler -cinc inicial- Marc Nuri,

HP TONA: Adrià Hernàndez, Xavier Oliva, David Montero Guillem Molist i Pau Chandre -cinc inicial- Arnau Pradell.

GOLS: 0-1 Pradell (21),

ÀRBITRES: Senyors Joan Rovira i Miquel León. Han assenyalat 14 faltes al Taradell i 14 al Tona.