El Noia Freixenet no pot donar la sorpresa al Palau (5-1)

El Noia Freixenet ha vist com el Barça Lassa s’avançava molt aviat en el marcador, i és que quan només havien passat dos minuts, Matías Pascual sorprenia Luís Gil en el servei d’una falta. Pablo Álvarez, rematant una assistència de Costa des de darrera la porteria, ha fet el 2-0 quan corria el minut 12.

Al ’20, un penal sobre Arnau Xaus, l’ha aprofitat Ferran Rosa per superar Aitor Egurrola amb un fort llançament. Poc li ha durat l’alegria al conjunt de Sant Sadurní, ja que un minut després, Lucas Ordóñez aprofitava la desena falta dels negre-i-vermells per transformar la directa en el 3-1.

Poc després arribava la desena del conjunt Blaugrana, però aquest cop el ferro s’ha aliat amb el porter del Barça evitant el gol d’Eloi Albesa, que ha vist com la bola s’ha estavellat a la creueta de la porteria d’Egurrola, deixant l’electrònic amb el 3-1 al descans.

El Barça domina la segona meitat

La segona meitat ha estat un monòleg de l’equip local. Marc Gual feia el 4-1 al minut 30 i al 35, una recuperació a mitja pista li permetia a Álvarez superar Gil en el u contra u per fer el definitiu 5-1. Els minuts passaven i el Noia Freixenet, espès en atac, ha vist com totes les jugades de perill topaven amb un immens Egurrola. Ni tan sols Rosa, des del punt de falta directa ha pogut superar al porter barcelonista.

La nota positiva d’aquesta segona part ha estat l’entrada al parquet del jove del planter, Arnau Ribas, que substituïa a la convocatòria el lesionat Xavi Caldú. Ribas ha debutat al primer equip jugant els darrers minuts i fins i tot ha gaudit d’una ocasió de gol.

Segona derrota de l’equip de Pere Varias, la primera lluny de l’Olímpic de l’Ateneu, que passarà la setmana en la cinquena posició de l’Ok Lliga. El proper partit serà a casa davant el Moritz Vendrell, diumenge 22, a les 12:30h.

FC Barcelona Lassa: Egurrola, Marc Gual, M. Pascual, Panadero i Pablo Álvarez -cinc inicial- Xavi Costa, Ordóñez, E. Lamas i Barroso.

Noia Freixenet: Luís Gil, Arnau Xaus, Eloi Albesa, Del Amor i Esteller -cinc inicial- Borja Ferrer, Rosa, Marc Palau i Arnau Ribas

Gols: 1-0 Pascual (2), 2-0 Álvarez (12), 2-1 Rosa (20 penal), 3-1 Ordóñez (21 falta directa), 4-1 Gual (30), 5-1 Álvarez (35).

Àrbitres: FJ. Garcia i D. Villar. Han xiulat 18 faltes al Barça i 17 al Noia. No han ensenyat targetes.

Destacats: Abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci en record a les víctimes dels atemptats de París.