El Noia Freixenet presenta les noves samarretes per aquesta temporada

  •  La primera equipació manté els colors negre-i-vermell; mentre que la segona esdevé un homenatge a Freixenet, patrocinador del Club durant més de quatre dècades

  • Freixenet rep el carnet de soci número ‘1’ del club sadurninenc, com a agraïment a l’aposta per l’hoquei patins sadurninenc

Les Caves Freixenet de Sant Sadurní d’Anoia, han acollit, aquest dijous, l’acte de presentació de les noves samarretes del Noia Freixenet per aquesta temporada. A més, de la plantilla del primer equip, a l’acte també han participat el president del Club Esportiu Noia Freixenet, Ferran Andreu; el CEO i vicepresident de Freixenet, Pere Ferrer; i l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas.

La samarreta principal comptarà amb un degradat amb els colors que, històricament, han definit el Noia Freixenet: vermell i negre. A més, la samarreta incorpora la senyera al dors de la samarreta i el lema #somNOIA en un dels laterals.

D’altra banda, enguany la segona equipació no només canviarà de colors sinó, també, de disseny. El Club Esportiu Noia Freixenet ha decidit retre homenatge a les més de quatre dècades de patrocini de Freixenet i el disseny emularà el cava quan se serveix en una copa. Cal destacar que el groc de la samarreta recorda el color de les ampolles de Carta Nevada, un dels primers lligams entre Freixenet i el Club Esportiu Noia.

Finalment, les dues samarretes de porters comptaran amb uns colors sobris, el negre i el gris; seguint la tònica de les darreres temporades.

Presentació de l’equip i carnet número ‘1’

L’acte d’aquest dijous també ha servit per fer la presentació oficial del primer equip del Noia Freixenet que, un any més, tornarà a disputar l’Ok Lliga i permetrà, als seus socis i seguidors, viure grans jornades de competició europea a l’Olímpic.

A més, Pere Ferrer, en nom de Freixenet, ha rebut el carnet de soci número ‘1’ com a mostra d’agraïment a l’aposta per l’hoquei patins que l’empresa sadurninenca ha fet històricament.

Més de quatre dècades

La relació entre el Club Esportiu Noia i Freixenet va néixer l’any 1973 i ja compta amb més de quatre dècades. Aquest històric patrocini és, per tant, el més longeu de la història de l’hoquei patins i, alhora, es converteix en una de les apostes més fidels de l’esport estatal.

Els grans èxits del Club Esportiu Noia Freixenet han arribat sempre lligats al nom de Freixenet. Així ha estat amb la Copa d’Europa (1988/89), les dues Copes Continentals (1988/89 – 2014/15), les dues Copes de la CERS (1997/98 – 2013/14), la Recopa d’Europa (1987/88), la lliga estatal (1987/88) i les dues Copes del Rei (1998 – 2008).

Fotos: Eva Pedrola / Noia Freixenet

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com