El Noia Freixenet remunta i s’emporta els tres punts davant l’Igualada (4-3)

El partit no ha començat gens favorable als interessos dels sadurninecs, que han vist com al  minut dos els visitants ja dominaven per 0-2 amb gols de Dani López i del capità arlequinat, Ton Baliu.

Els minuts han anat passant i el els de Sant Sadurní no trobaven la manera de batre la porteria de Deitg fins que al minut 15, Ferran Rosa ha aprofitat una pena màxima per perforar la porteria visitant i retallar distàncies.

Abans d’arribar al descans, Arnau Xaus, que ha estat un dels homes destacats del partit, ha tingut una bona ocasió per empatar, però el seu llançament ha topat amb el travesser de la porteria d’Elagi Deitg.

El Noia Freixenet domina la segona part i li dona la volta al marcador

Quan només havien passat dos minuts de la represa, Borja Ferrer ha fet el gol que equilibrava el marcador. Els de Pere Varias dominaven el partit, però l’electrònic ha seguit reflectint l’empat a dos fins al minut 35, quan en un contraatac, Xavi Caldú s’ha inventat un gran llançament llunyà que ha sorprès el porter arlequinat i ha posat els locals per davant en el marcador per primer cop en el partit.

Al minut 44, l’Igualada ha comès la desena falta d’equip i Eloi Albesa no ha desaprofitat la directa per fer el quart gol dels negre-i-vermells. En la següent jugada, els col·legiats han assenyalat la desena falta del Noia Freixenet, però Luís Gil ha aturat el llançament de Pol Galbas.

Els visitants retallen però els locals saben controlar el darrer tram del partit

El mateix Galbas ha estat l’autor del 4-3 que ha posat emoció als tres darrers minuts de partit, però l’electrònic no s’ha mogut més tot i que, a falta de pocs segons, Albesa ha tingut una directa pel compliment del segon cicle dels igualadins.

Tres punts importantíssims que es queden a l’Olímpic de l’Ateneu el dia que Ferran López tornava a la que va ser la seva pista durant les vuit últimes temporades. Ara, els de Pere Varias començaran a pujar l’anomenat “Tourmalet”, amb la primera etapa davant el FC Barcelona, diumenge vinent a les 20h al Palau Blaugrana.

NOIA FREIXENET: Luís Gil, Xavi Caldú, Esteller, Del Amor i Marc Palau -cinc inicial- Xaus, Albesa, Borja Ferrer i Ferran Rosa.

IGUALADA HC: Deitg, Molas, Sergi Pla, Ton Baliu, Dani López -cinc inicial- Galbas, Muntaner i Cesar Vives

GOLS: 0-1 D. López (‘1), 0-2 Ton Baliu (‘2), 1-2 Rosa (’15 penal), 2-2 Borja Ferrer (’27), 3-2 Caldú (’35) 4-2 Albesa (’44 fd) 4-3 Galbas (’47)

ÀRBITRES: J.A. Ribó i A. Tavera. Han assenyalat 12 faltes al Noia i 15 a l’Igualada. No han ensenyat targetes.

2 thoughts on “El Noia Freixenet remunta i s’emporta els tres punts davant l’Igualada (4-3)