El Noia Freixenet rescata un punt de Reus

REUS DEPORTIU VIRGINIAS 4-4 CE NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní aconsegueixen empatar un partit que perdien 4-2 a la segona part, fent mèrits per emportar-se els tres punts

Empat en un duel disputat de tu a tu al Palau d’Esports de Reus on el Noia Freixenet ha començat dominant i només la gran actuació de Càndid Ballart sota pals ha evitat la victòria visitant. A la primera part els gols no s’han fet esperar. Jordi Bargalló ha inaugurat l’electrònic quan només havien passat 22 segons amb un llançament llunyà que ha sorprès el porter roig-i-negre. Cinc minuts més tard ha empatat Marc Julià de falta directa, després d’una blava per Bargalló.

Al ’14 Eloi Mitjans ha tornat a avançar els sadurninencs des del punt de penal, però David Gelmà ha tornat a equilibrar el marcador quatre minuts després rematant una assistència de Checco Compagno, situant el 2-2 amb el que s’ha arribat al descans.

El Reus Deportiu ha sortit millor a l’inici de la segona meitat i s’ha posat per davant a l’electrònic amb un doblet de l’italià Compagno. Els de Pere Varias han tingut una ocasió en forma de penal que no ha pogut transformar Mitjans i un llançament al ferro de Jordi Bargalló.

Reacció cavista per salvar un punt

Amb el 4-2 els cavistes han posat tota la carn a la graella i han assetjat la porteria de Ballart que ha hagut d’intervenir per mantenir el resultat fins al ’38, quan una bola de Kyllian Gil dins l’àrea, ha topat amb un defensor ganxet i ha servit als negre-i-vermells per retallar distàncies.

El Noia Freixenet ha continuat buscant l’empat, però ha estat el Reus Deportiu Virginias qui ha gaudit d’una ocasió clara en forma de penal al ’40, però Blai Roca ha aparegut davant Sergi Aragonès per mantenir viu el seu equip. A quatre minuts pel final els col·legiats han xiulat penal a l’àrea contrària. Ballart ha aturat el primer llançament de Bargalló, però el sadurninenc ha agafat el refús i ha anotat el 4-4 definitiu.

Repartiment de punts final amb un regust agredolç pels cavistes que han fet mèrits per emportar-se un premi més gros. El pròxim partit serà dijous amb la visita del FC Porto Fidelidade a l’Olímpic de l’Ateneu en la segona jornada del grup B de la WSE Champions League.

La Fitxa:

REUS DEPORTIU VIRGINIAS: Càndid Ballart, Joan Salvat, Sergi Aragonès, Marc Julià, i Checco Compagno -cinc inicial- Ferran Giménez, Diego Rojas, David Gelmà

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Martí Gabarró, Adrià Ballart i Kyllian Gil.

GOLS: 0-1 Bargalló (‘1), 1-1 Julià (‘6 fd), 1-2 Mitjans (’14 pen.), 2-2 Gelmà (’18), 3-2 Compagno (28), 4-2 Compagno (30), 4-3 K. Gil (38) i 4-4 Bargalló (46).

ÀRBITRES: Sergi Mayor i David Cantos. Han assenyalat 9 faltes als locals i 7 als visitants. Targeta blava per Jordi Bargalló.