El Noia Freixenet ret un homenatge a Xavi Caldú i Esteve Pérez

El Club Esportiu Noia Freixenet va celebrar, dissabte, un acte d’homenatge a Xavi Caldú, que s’ha retirat com a jugador d’hoquei patins, i a Esteve Pérez, que ha acabat una etapa de 25 anys com a delegat del primer equip.

calduesteve10

La festa va començar amb un partidet d’hoquei amb jugadors del Noia Freixenet i excompanys dels dos protagonistes. No va ser fins pocs minuts abans de les nou de la nit quan va tenir lloc l’acte d’homenatge. Caldú i Pérez, acompanyats al centre de la pista pels seus familiars més directes, van poder gaudir d’uns emotius vídeos que repassaven la seva trajectòria, a més de veure un seguit de missatges d’ex-companys que no havien pogut assistir a la festa.

calduesteve1

calduesteve2

L’acte va continuar amb l’entrega d’una placa commemorativa i amb el torn de parlaments, on es va tenir uns minuts de record pel que havia estat auxiliar del primer equip del Noia Freixenet, Paquito Fernández.

calduesteve7

calduesteve3

calduesteve5

calduesteve6

calduesteve4

calduesteve8

calduesteve9

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com