El Noia Freixenet salva un punt a Bell-lloc

LLEIDA LLISTA BLAVA |6-6| NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní aconsegueixen empatar a la pista del Lleida Llista on perdien per 6-4 a tres minuts pel final

L’equip de Pere Varias torna de Bell-lloc amb un punt després d’empatar un partit en el que han anat sempre a remolc d’un Lleida Llista que al minut 7 ja dominava 2-0 gràcies a un doblet d’Oriol Vives.

A l’11, Roc Pujadas no ha pogut transformar una directa per blava a l’ex-jugador cavista Jepi Selva, però ell mateix ha aprofitat la superioritat del Power Play per fer el 2-1 pocs segons després. Els porters dels dos equips han tingut feina en aquesta primera part però no ha estat fins al tram final que s’ha tornat a moure l’electrònic. Sergi Duch ha fet el 3-1 pels locals però Jordi Bargalló ha reduït distàncies amb un llançament llunyà abans del descans.

A la represa protagonisme també per a Bargalló, que després d’una bona jugada personal, ha col·locat el 3-3 al marcador només arrencar la segona meitat.

L’empat feia justícia a un partit molt anivellat que, tot i nombroses aturades del joc, comptava amb arribades a les dues porteries. Al 29 Blai Roca ha aturat la directa per compliment del primer cicle de faltes a Vives i ha mantingut la igualada al marcador fins que al ’35 Roberto Di Benedetto, emulant Bargalló en el seu primer gol, ha tornat a avançar els locals amb un xut des de lluny. Di Benedetto no ha pogut superar Blai Roca en una directa on ha buscat un malabarisme que no li ha sortit com esperava, però el francès ha esmenat el seu error anotant el 5-3 aprofitant la superioritat numèrica per l’expulsió de Pujadas. Xavi Costa ha escurçat distàncies immediatament, però, sense temps per celebracions, Duch he fet la seva segona diana del partit per tornar a posar dos gols de marge al lluminós.

Dos gols de Mitjans a les acaballes que valen un punt

Al 43 Andreu Tomàs no ha pogut sentenciar amb la falta directa per compliment del segon cicle dels sadurninencs que han seguit lluitant per puntuar en la seva visita a Bell-lloc. Al 47 ha aparegut Eloi Mitjans, l’home-gol del Noia Freixenet aquest inici de temporada que en mig minut màgic ha superat Martí Serra amb un llançament llunyà i ha col·locat el 6-6 definitiu al marcador transformant una directa directa per acumulació de faltes dels locals.

El 6-6 de Mitjans de falta directa (vídeo: Jaume Boquera)

Els dos conjunts han buscat el gol per desequilibrar el partit als darrers minuts i han gaudit d’ocasions per fer-ho però l’electrònic no s’ha mogut més i s’han acabat repartint els punts. El Noia Freixenet seguirà buscant la primera victòria aquesta Ok Lliga a casa davant el Garatge Plana Girona, que visitarà l’Olímpic de l’Ateneu el dissabte 9 d’octubre a les 19.30 h.

La Fitxa:

LLEIDA LLISTA BLAVA: Martí Serra, Bruno Di Benedetto, Joan Cañellas, Oriol Vives i Andreu Tomás -cinc inicial- Sergi Duch, Sergi Folguera, Jordi Badia i Jepi Selva.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Xavi Costa, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Eloi Mitjans, Toni Salvadó i Àlex Joseph.

GOLS: 1-0 Vives (5), 2-0 Vives (7 pen.), 2-1 Pujadas (11), 3-1 Duch (21), 3-2 Bargalló (22), 3-3 Bargalló (26), 4-3 Di Benedetto (35) 5-3 Di Benedetto (36), 5-4 Costa (37), 6-4 Duch (38), 6-5 Mitjans (47) i 6-6 Mitjans (47 fd).

ÀRBITRES: Miguel Díaz i Jordi Reverter. Han xiulat 11 faltes al Lleida i 16 al Noia. Targeta blava pel local Selva i pel visitant Pujadas.