El Noia Freixenet s’enfrontarà al CH Caldes als quarts de la Copa del Rei

El sorteig, celebrat a Reus aquest migdia, ha determinat els encreuaments de quarts de final de la Copa del Rei. El Noia Freixenet i el Caldes es veuran les cares en una de les eliminatòries que es disputaran el dijous 25 de febrer. El mateix dia jugaran FC Barcelona – Igualada, mentre que per l’altre banda del quadre, el Liceo s’enfrontarà al Voltregà i el Vic al Reus el divendres 26.

Sadurninencs i calderins s’enfrontaran en una eliminatòria inèdita. El Caldes és l’equip revelació de la temporada i s’ha classificat per disputar la Copa la mateixa temporada del seu retorn a la màxima categoria. El Noia Freixenet va superar per 6-4 als vallesans en el precedent més proper, dissabte passat, on es va guanyar la plaça de cap de sèrie per aquest torneig.

En l’acte, que ha tingut lloc aquest migdia al Gaudí Centre de Reus i ha comptat amb la presència de representants de tots els equips participants, també s’han donat a conèixer els preus. Seran de 10€ pels partits de quarts de dijous i divendres, 15€ pels dos partits de semifinals del dissabte i 18 per la final de diumenge. L’abonament per tota la competició tindrà un preu de 38€ per adults i 20€ per nens de 6 a 14 anys. Es podran adquirir a ticketea.

Encara no sabem els horaris definitius dels diferents partits, que dependran de les negociacions amb Esport3, Teledeporte i La Xarxa, les televisions que retransmetran la competició.

Les reaccions dels jugadors negre-i-vermells no s’han fet esperar i a continuació en podeu veure un recull:

Fotografia de família amb tots els protagonistes al sorteig (cenoia.com)

Fotografia de família amb tots els protagonistes al sorteig (cenoia.com)


 

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com